Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok. Most...

Tanácstalan vagyok. Most akkor hova menjek tovább? (suli)

Figyelt kérdés

Nyolcadikos vagyok. Igazából már kiválasztottam az iskolát, ahova szeretnék menni, de elbizonytalanodtam. Nem vagyok egy túl jó koránkelő, és a suliba egy órát kéne reggelente utaznom. Félek, hogy gyakran késnék. Viszont ez a meggyőzőbb iskola.

Valami jó tipp?

2009. okt. 14. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél egy bazi nagy vekkert.
2009. okt. 14. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:

én úgy voltam vele, hogy nem szakmára mentem, így a legközelebbi iskolát választottam, ami érettségit adott, és városon belül volt.

Így amikor mások már a vonaton ültek, akkor én még aludtam :)

Fél 8-kor ráértem felkelni.

Mindegy, hogy az érettségit milyen iskolában szerzed meg, onnan bárhová mehetsz tovább.

Így javaslom a legközelebbi sulit, persze ha nem szakmára akartsz menni.

2009. okt. 14. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Sztem kezd el ezt a sulit.Én is korán keltem,2 hét alatt megszokod majd.Eleinte fárasztó lesz.Utána úgy megszokod,hétvégén is kipattansz az ágyból 5-kor.Fel a fejjel,fogd fel úgy,hogy később munkába is korán kell kelni.Nem teljesen mindegy hova mész.Milyen suli?Nekem is lett volna közelebbi,de messzebb kellett mennem,zeneművészeti szki-ba,mert azt akartam tanulni,egyetemi célom volt vele akkor is.Van amikor kell az a négy év.pl:tánc,talán képzőművészet,
2009. okt. 14. 20:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

Hát, mindenképp kéttannyelvűbe szeretnék menni, mert számomra fontos a nyelvtanulás, és ebben a suliban van még idegenforgalmi szak is, ami szintén érdekel. Eddig már két iskola volt szimpatikus, de valahogy lebeszéltek róla, és úgy látszik, hogy most megint beleesek az elbizonytalanodásba. Őszintén szólva nem is tudom, mi érdekel úgy igazán, viszont az idő egyre fogy, muszáj döntenem.

2009. okt. 14. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
én most 2. éve 5kor kelek, nyugi nem olyan rossz csak aztán dél után 2-3 órát alszok és este tanulok, bele lehet jönni, az esti tanulás az egyetemen ugy is jól fog jönni :)
2009. okt. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!