Tanácstalan vagyok. Most akkor hova menjek tovább? (suli)
Nyolcadikos vagyok. Igazából már kiválasztottam az iskolát, ahova szeretnék menni, de elbizonytalanodtam. Nem vagyok egy túl jó koránkelő, és a suliba egy órát kéne reggelente utaznom. Félek, hogy gyakran késnék. Viszont ez a meggyőzőbb iskola.
Valami jó tipp?
én úgy voltam vele, hogy nem szakmára mentem, így a legközelebbi iskolát választottam, ami érettségit adott, és városon belül volt.
Így amikor mások már a vonaton ültek, akkor én még aludtam :)
Fél 8-kor ráértem felkelni.
Mindegy, hogy az érettségit milyen iskolában szerzed meg, onnan bárhová mehetsz tovább.
Így javaslom a legközelebbi sulit, persze ha nem szakmára akartsz menni.
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Hát, mindenképp kéttannyelvűbe szeretnék menni, mert számomra fontos a nyelvtanulás, és ebben a suliban van még idegenforgalmi szak is, ami szintén érdekel. Eddig már két iskola volt szimpatikus, de valahogy lebeszéltek róla, és úgy látszik, hogy most megint beleesek az elbizonytalanodásba. Őszintén szólva nem is tudom, mi érdekel úgy igazán, viszont az idő egyre fogy, muszáj döntenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!