Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell a kövér embereket...

Miért kell a kövér embereket kigúnyolni? Nem elég baj nekik, hogy kövérek?

Figyelt kérdés
Itt olvastam többször is, hogy a "hájhegy" milyen undorító stb. Persze gondolom, hogy olyan nő, aki már 60 kg-nál több, az mind kövérnek számít manapság. Az még nem jutott az ilyen választ írók eszébe, hogy ők sem tökéletesek, nem vagyunk egyformák és egyeseknek nem olyanok az adottságai, mint másoknak?
2009. okt. 13. 12:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van!Megint csak magamból tudok kiindulni.Bocsi!De én is kb. 2-3 hónapja kezdtem el futni, meg súlyzózni.De hogy őszinte legyek néha elég nehéz rávenni magamat hogy 8 óra munka után elinduljak és még lefussak mondjuk 4 km-t utána meg még kicsit edzek.De tényleg más lenne ha csak ezzel kéne foglalkoznom.És nem kéne mellette még dolgozni, háztartsát vezetni, stb.
2009. okt. 15. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!