Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell a kövér embereket...

Miért kell a kövér embereket kigúnyolni? Nem elég baj nekik, hogy kövérek?

Figyelt kérdés
Itt olvastam többször is, hogy a "hájhegy" milyen undorító stb. Persze gondolom, hogy olyan nő, aki már 60 kg-nál több, az mind kövérnek számít manapság. Az még nem jutott az ilyen választ írók eszébe, hogy ők sem tökéletesek, nem vagyunk egyformák és egyeseknek nem olyanok az adottságai, mint másoknak?
2009. okt. 13. 12:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kissebbségi érzése van az ilyen embereknek és így akarnak "nagyok" lenni! Biztos hogy őket bántja valaki csak nem a kövérség miatt hanem mittudomén ,kicsi a farka,hülye,alacsony,nagyképű,az anyja-apja iszik stb...Csak sajnálni tudom őket! De azt NAGYON!!!
2009. okt. 13. 12:57
 2/21 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel kérdezhetnénk azt is, hogy a vékonyakat miért kell le "soványozni", ugyanúgy sértő :( Azaz akkor van egy ideális testsúly intervallum, és akik azon kivül esnek, azokat gúnyolni kell :(
2009. okt. 13. 13:04
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

minden emberrel lehetne gunyolodni, az ilyen embereket utalom, amikor a suliba le "dagi"-zak vmeik osztalytarsam en mindig beszolok az illetonek aki olyan nagynak kepzeli magat, mindenkinek vannak hibai es szerintem nem kell gunyolodni evel.

15/F

2009. okt. 13. 13:09
 4/21 anonim ***** válasza:
83%

Hát igen, miért kell kigúnyolni?

Az anorexiások nem fogynak csak ugy,ök szerintem nem tehetnek semmit.

De ha az ember látja saját magán hogy hízik, arrol csak ö tehet. Miért nem áll meg az evésel? Szóval saját magát teszi kövérré. És mivel nem áll meg az evésel, ugylátszik nem is zavarja.

2009. okt. 13. 13:15
 5/21 anonim ***** válasza:
74%

Mindenki olyan, amilyen, el kel fogadnunk őket, és nem pedig kritizálni. De ezt nem érti meg a mai fiatalság, hanem h ő a menő. vagy valami és már el is kezdi oltogatni a másikat valami miatt. Őt is ugyan ugy lehetne oltani, de minek, nem érzs el vele semmit.

Szerintem...

17/F

2009. okt. 13. 13:19
 6/21 A kérdező kommentje:
13:15: neked (szerencsére) valószínűleg nincs ilyen problémád, ezért nem tudhatod, hogy kövér nem csak attól lehet az ember, ha zabál. Sok vékony ember is zabál, mégsem kövér. Mindenki más. Nem tudom, hogy miért nem lehet mindenkit úgy elfogadni, ahogy van. Nekem soha eszembe nem jutott senkit leszólni a külsője miatt.
2009. okt. 13. 13:27
 7/21 anonim ***** válasza:
Én csak így szimplán nem gúnyolnám ki, de ha kövér és idegesítő is akkor igen, ha meg lefogyna akkor is csesztetnék vmivel, tök mind1.
2009. okt. 13. 14:22
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte legyek, nekem már inkább ezekkel a fanatikus fogyókúrázókkal van tele tököm.Ez a megettem 2 almát akkor fussak többet??Egy szelet kenyér mennyit energiát tartalmaz????Ki a fenét érdekel???

Miért kéne valakit azért baszogatni mer kövér??Valaki nem is tehet róla!!!Nem zabál hanem pl.beteg.Meg ugye kinek mi a normális.

2009. okt. 13. 14:39
 9/21 anonim ***** válasza:
Hát igen. Nekem a csontom vagy van 50 kg...... de nagyon rosszul esik amikor csúnyán néznek rám vagy beszólnak a túlsúlyom miatt. Persze milyen jól járnának ha az a kevés IQ-juk a homlokukra lenne írva! Na azon is lehetne nevetni!!!
2009. okt. 13. 14:50
 10/21 anonim ***** válasza:
Hát szerintem azoknak kéne elgondolkodniuk akik úgymond a "kövéreket" baszogatják.Ja bocs! Ők nem tudnak! :D Én voltam kövér is meg sovány is.Most átlagosnak, inkább sportosnak mondanám magam.De a tapasztalatom az, hogy a husosabb lányokat jobban szeretik a fiúk.:)
2009. okt. 13. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!