Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell a kövér embereket...

Miért kell a kövér embereket kigúnyolni? Nem elég baj nekik, hogy kövérek?

Figyelt kérdés
Itt olvastam többször is, hogy a "hájhegy" milyen undorító stb. Persze gondolom, hogy olyan nő, aki már 60 kg-nál több, az mind kövérnek számít manapság. Az még nem jutott az ilyen választ írók eszébe, hogy ők sem tökéletesek, nem vagyunk egyformák és egyeseknek nem olyanok az adottságai, mint másoknak?
2009. okt. 13. 12:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem szeretik jobban a húsosakat, csak veled nyilván csak azok állnak akkor szóba...
2009. okt. 15. 12:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Bla-bla-bla!!!Képzeld én sem vagyok kövér!!!:P És nem arról beszéltem hogy velem milyenek állnak szóba.Hanem amit tőlük hallottam.És a legtöbben azt a véleményt mondják hogy egy nőn legyet mit fogni.Legyen formás feneke, melle.Amit valljuk be a "gebébb" lányokról nem lehet elmondani.
2009. okt. 15. 12:51
 13/21 A kérdező kommentje:
Hm..de a kövér meg a formás között nagy a különbség. A formást azt az 55-58 kilósakra mondják a fiúk szerintem...itt nem róluk van szó.
2009. okt. 15. 13:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Na jó én húzok innen!!!!!55-58 kilósak a formásak???Ilyen hülyeséget írni!!!!!Nem kiló alapján formás valaki!!!Itt a legtöbb embert meghülyítik a mai divat hullámok!!!!!
2009. okt. 15. 13:06
 15/21 A kérdező kommentje:
Én csak példának írtam...biztos nem a 80 kilósakra értik a pasik, hogy formás, nem? Egyébként ne hidd, hogy én állítom fel ezt a trendet. Én 82 kg vagyok most (szülés után), de soha nem voltam vékony, formásnak sem nevezett senki, amikor 70 kg voltam, akkor is kövérnek tartottak. Ebből gondolom, hogy a formás az nem 70-80 kg a legtöbb férfinál.
2009. okt. 15. 13:18
 16/21 A kérdező kommentje:
És tapasztalatból mondom, hogy nagyon kevés pasi áll le egy 70-80 kilós lánnyal. Én úgy láttam, hogy kb. 65 fölött már exponenciálisan romlanak az esélyek. Persze az összkép számít, de 160 cm magassághoz a 80 kg mindenképpen sok és az már nem a formás kategória. Itt a kövérekről/túlsúlyosakról kérdeztem, nem az 50-60 kilósakról, mert ők nem kövérek.
2009. okt. 15. 13:24
 17/21 anonim ***** válasza:
Értelek!Meg bocsi hogy ezt írtam.De úgy ki tud akasztani az ilyen.Én nem vagyok kövér,se vékony.Sportos alkatom van.De ami mostanában megy azt már túlzásnak tartom.Tizen éves lányok éheztetik magukat, hogy "csinosak" legyenek.Nem azt mondom hogy egy nőnek 100 kilónak kell lenni.De attól mert nem 50 kiló még lehet szép, meg csinos is.
2009. okt. 15. 13:28
 18/21 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy van egy határ (eléggé lent a mérlegen), ami fölött a férfiakat nem nagyon érdeklik a nők. Én ezt tapasztalatam. Ez ennyire fontos nekik. Végülis mindennél fontosabb.
2009. okt. 15. 13:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezt sem mondanám, de tény hogy valakit csak az érdekel.Pedig szerintem egy nő legyen nő.És ezek a ruhafogasok nem nagyon nevezhetők nőknek.
2009. okt. 15. 13:38
 20/21 A kérdező kommentje:
De attól, hogy egy pasi nem bírja a kövér nőket, nem biztos, hogy ruhafogas típusú nőt fog választani. Ez két szélsőség és közte van az ideális súly, ami szerintem a legtöbbeknek tetszik. Csak azt kellene megérteni, hogy nem mindenkinek olyan egyszerű azt a súlyt elérni és nem a TV meg a photoshoppolt magazin képek alapján kellene elvárásokat támasztani, mert egy "normális" ember napjai ált. nem abból állnak, mint a sztároknak, hogy a külsőjükkel kell foglalkozniuk álló nap. Én inkább az empátia hiányát látom. Mert aki nincs a helyedben, annak fogalma sincs róla, hogy milyen az életed és miért vagy olyan, amilyen.
2009. okt. 15. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!