Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Másnaposságot hogy tudom...

Másnaposságot hogy tudom elkerülni?

Figyelt kérdés

Mostanában ha iszogatok egy buliban következő napra mindig baromira másnapos leszek,még ha keveset iszok akkor is

Régen soha nem voltam szinte másnapos nagyon jól bírtam

Mi lehet ennek a magyarázata,mit csináljak ellene?

2013. jún. 22. 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:
túlterhelted a májad, ne igyál egy ideig
2013. jún. 22. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Ne igyál ba*dmeg nincs annyi eszed?
2013. jún. 22. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Lefekvés előtt igyál 2-3 deci vizet. Akármennyire nem kívánod, igyál vizet! Reggelre nem fog fájni a fejed, nem leszel másnapos. Nekem ez mindig beválik, bár logikus is, hogy az alkohol vizet von el a szervezettől, ilyenkor kiszárad az ember, besűrűsödik a vére, emiatt fáj a feje, stb..
2013. jún. 22. 13:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Kellene nézni egy májfunkciót. Nem biztos, hogy birizgálni érdemes neked az enzimjeidet.

A hivatásos ivók (akiknek a munkájával jár az alkoholfogyasztás, pl. fogadásokon) egy kanál zsírt vagy olajat nyelnek indulás előtt. Ez lassítja az alkohol felszívódását.

2013. jún. 22. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Hat altalanos esetben meg reszegen meg kell inni legalabb fel litrr vizet, es egy kis cukrot, mert ezt a kettot vonja el a pia

Egy ember ha rendszeresen iszik, akkor hozzaszokik, es a kisebb mennyiseg meg sem art neki.... aztan egy ido utan a maj mar nem birja, es akkkr a kisebb mennyiseg is megrontja.... allj le a piaval, mert megdoglesz

2013. jún. 22. 13:42
 6/9 A kérdező kommentje:

2. szerencsétlen,egyáltalán nem szoktam sokat inni

Amikor gyakrabban iszogattam semmi bajom nem volt tőle

Most kb. 3havonta szoktam egyszer de akkor sem annyira hogy menni ne bírjak,mégis mindig szarul vagyok

A vizes cukros ötletet köszi,legközelebb kipróbálom

2013. jún. 22. 13:54
 7/9 A kérdező kommentje:
4es nemrég voltam vérvételen,semmi baj nincs a májammal
2013. jún. 22. 14:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Jaaaa, baze, ugy adtad elo, mint aki surun iszik.... igy logikus, a szervezeted nem szokott hozza a piahoz, ezert keves is eleg... logikus!:)

Orulj neki, a szervezeted jelzi, hogy mergezik:)

2013. jún. 22. 14:03
 9/9 A kérdező kommentje:
De amikor életemben először kezdtem el ezt az egészet akkor sem volt semmi bajom
2013. jún. 22. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!