Másnaposságot hogy tudom elkerülni?
Mostanában ha iszogatok egy buliban következő napra mindig baromira másnapos leszek,még ha keveset iszok akkor is
Régen soha nem voltam szinte másnapos nagyon jól bírtam
Mi lehet ennek a magyarázata,mit csináljak ellene?
Kellene nézni egy májfunkciót. Nem biztos, hogy birizgálni érdemes neked az enzimjeidet.
A hivatásos ivók (akiknek a munkájával jár az alkoholfogyasztás, pl. fogadásokon) egy kanál zsírt vagy olajat nyelnek indulás előtt. Ez lassítja az alkohol felszívódását.
Hat altalanos esetben meg reszegen meg kell inni legalabb fel litrr vizet, es egy kis cukrot, mert ezt a kettot vonja el a pia
Egy ember ha rendszeresen iszik, akkor hozzaszokik, es a kisebb mennyiseg meg sem art neki.... aztan egy ido utan a maj mar nem birja, es akkkr a kisebb mennyiseg is megrontja.... allj le a piaval, mert megdoglesz
2. szerencsétlen,egyáltalán nem szoktam sokat inni
Amikor gyakrabban iszogattam semmi bajom nem volt tőle
Most kb. 3havonta szoktam egyszer de akkor sem annyira hogy menni ne bírjak,mégis mindig szarul vagyok
A vizes cukros ötletet köszi,legközelebb kipróbálom
Jaaaa, baze, ugy adtad elo, mint aki surun iszik.... igy logikus, a szervezeted nem szokott hozza a piahoz, ezert keves is eleg... logikus!:)
Orulj neki, a szervezeted jelzi, hogy mergezik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!