Mit csináljak hogy ne tegye tönkre az életem a rajztanárom? 14/l
Figyelt kérdés
Most van rajztábor, és megfogadtam hogy olyan leszek mint a kisangyal, mert a legkissebb dologért is leszid a rajztanárom és már elegem van belőle. Most is azt mondta hogy aki elfáradt az menjen le az udvarra, mondom akkor lemegyek, le is mentem 2 lánnyal. Ott beszélgettünk, egy idő után jön az egyik fiu hogy hív a tanár hogy menjünk be, de nem mentünk be mert nem akartunk és nem gondoltuk hogy akkora baj ha nem megyünk be. Aztán már a tanár jött hogy menjünk be hogy dolgozzunk vagy ha nem tetszik a tábor akkor menjünk haza. Bementünk és csináltunk még pár dolgot, közbe ott magyarázza a hegyibeszédet arról hogy becsüljük meg a tábort meg a tanárokat bla bla bla! Aztán normális hangerővel mint mindenki más beszélgetünk és erre azt mondja hogy ha beszélgetni akarunk menjünk ki az udvarra!! Hogy mi?? Az elöbb még lecseszett hogy miért vagyunk kint! WTF?! Aztán haza megyek a dög melegbe, örültem hogy hazaértem a sok cuccal, és erre hív anyám dühösen hogy felhívta őt a tanár sírva hogy milyen rosz vagyok és hogy beszélni akar anyukámmal. És azt mondta anya hogy soha nem megyek többet táborba és hogy egész hónapba nincs net meg tv meg balcsi! Ott sirtam most is sirok miközben irok hogy el kell ba..ni a nyaramat! :'(( De az a jó hogy nem is tudom miért kaptam a büntetést a lecseszést! Na kíváncsi vagyok mit mond a tanár anyunak! Amugy anya nincs itthon mert dolgozik még az a szerencse! Meg azért se szidhatott le a tanár mert nem dolgoztam, mert csináltam 2db dobozt, 6 db üvegfestést, 1db üdvözlő lapot, 1db medált, és még segítettem a kicsiknek is, meg a tanárnak is és feltöröltem a tócsát amit nem én csinálam, és még a mosogatásban is segítettem, és ezt csak a mai napon! És hétfő óta tart a tábor és minden nap jó voltam!2013. jún. 20. 18:26
1/9 schocko válasza:
Nem tartottad be a fogadalmadat...elég nehéz eset vagy...egy kamasz...
2/9 A kérdező kommentje:
de gondoltam azért nem csesz le mert egésznap dolgoztam és kimentem az udvarra.
2013. jún. 20. 19:59
3/9 anonim válasza:
...Reni, te vagy az? :D
Mondd el anyudnak hogy kever a tanár. Ha nem érti meg nem tudsz mit tenni, de egy anyának látnia kéne a gyerekének mikor mond tényleg igazat, és hogy gondolja a dolgokat. Látja a szemén :) legalább is az én anyum ilyen
4/9 anonim válasza:
"egy idő után jön az egyik fiu hogy hív a tanár hogy menjünk be"
Mi lett volna, ha akkor bemész? Akkor most valószínűleg rendben lenne minden.
5/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok Reni! :D Amugy kiderült hogy azért volt mérges mert kérdezte az egyik üvegfestésre hogy ki festette és én mondtam hogy rá van irva a neve, de nem sértésnek szántam de annak vette, meg azért mert amikor mondta a hegyibeszédet akkor nem figyeltem rá hanem kontúroztam. De akkor se kellett volna ennyire mérgesnek lennie, főleg anyámnak! Nagyon pipa volt! Most is szerintem :/
2013. jún. 21. 18:17
6/9 A kérdező kommentje:
meg szerintem a tanár klimaxol, attól lehet ilyen fura már egy ideje, mert régen nem volt ilyen.
2013. jún. 21. 18:20
7/9 anonim válasza:
Biztos menstruál szegény. Mármint a tanár :D
8/9 A kérdező kommentje:
elég öreg ugyhogy szentem nem.
2013. jún. 22. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!