Milyen jegyben születtél? És a párod?
Figyelt kérdés
Mi a tapasztalat, passzoltok? (Aszcendenst is írhattok.)2009. okt. 12. 09:42
1/5 anonim válasza:
Én halak,ő rák.Hát szerintem passzolunk,de sokmindenben szöges ellentétek vagyunk.:)
Te kérdező?
2/5 anonim válasza:
Nő:nyilas
Férfi:mérleg
Közepesen passzolunk, de sok ikrek jegyűvel hozott össze a sors és velük mindig kijövök.
3/5 A kérdező kommentje:
Én még sajnos egyedülálló vagyok. Csak arra lettem volna kivácsi, hogy "kit" nem üt az oroszlán aszcendensem? Van erről valakinek tapasztalata esetleg?
2009. okt. 12. 14:30
4/5 anonim válasza:
Mindketten bakok vagyunk, mi elvagyunk egymással, csak 1-2 dologban nem értünk egyet. Egyébként úgy tudom, hogy a bak és az oroszlán nem túl jó párosítás, mert mindkettő uralkodó típus, de erre soha nem alapoznék semmit, és te se tedd szerintem. De te érzed.
5/5 anonim válasza:
Én oroszlán lány vagyok... hogy ennek mennyi köze van a horoszkóphoz, azt nem tudom, de eddig két komolynak mondható kapcsolatom is volt mérlegekkel. Tulajdonképpen a két legkomolyabb volt... Egy bizonyos ideig jól kijöttünk, aztán mindkét kapcsolat nagyon csúnyán végződött, így ha tudnám, hogy ez a csillagjegyek miatt, akkor biztos nem jönnék többé össze mérleg sráccal. A mostani párom bika... azt kell hogy mondjam vele elég jól kiegészítjük egymást. Fene makacs és akaratos vagyok, ő viszont nem hagyja magát, és ez jó. Nem áll le velem veszekedni, rámhagyja ha a saját igazamat bizonygatom, és így sok szempontból könnyebb nekem is. Sokkal tartalmasabban töltöttem vele ezt a fél évet, mint az egész másfél évet az egyik mérleg barátommal. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!