Milyen évszakban születtél?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok,mert azt mondják, hogy aki télen született nem szereti a telet. Fordíta, pedig a nyári születésűek, nem szeretik a nyarat.2011. febr. 4. 17:22
1/10 anonim válasza:
tavasz... én meg pont azt olvastam, hogy azt szeretik, amikor születtek.. és pont itt:D
én szeretem a tavaszt úgy kábé... de a nyár a legjobb, mert nincs suli... de ha majd dolgozni fogok akkor a tavasz, vagy az ősz:D meghát a tél is jó... na nemtom
2/10 anonim válasza:
nyár(:
Én speciel imádom a nyarat és utálom a telet:D
3/10 anonim válasza:
énis tavasszal születtem de nagyon utálom a telet:D
4/10 anonim válasza:
tavasszal születtem de minden évszakkal jóban vagyok, az erdő minig szép... :)
5/10 anonim válasza:
Én őssze születtem, és szeretem a telet és a nyarat is :D
6/10 anonim válasza:
tavasz, és szeretem a tavaszt, meg a többi évszakot is, kivéve a telet.
7/10 anonim válasza:
Télen, és hülyeség, hogy nem szeretem a telet.
8/10 anonim válasza:
Télen, de csak kiskoromban szerettem a telet.Meg télen nehéz bulihelyet találni, ahol tarthatnám a szülinapom.:)
10/10 anonim válasza:
Én meg télen és tényleg utálom a telet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!