Mi kell ahhoz hogy diákmunkát vállalhassak nyáron?
Figyelt kérdés
15 éves megbízható lány vagyok. milyen papírok szükségesek? vagy hol kell erről érdeklődni?2013. jún. 18. 19:41
1/3 anonim válasza:
Te még nem vállalhatsz munkát. Majd ha 16 éves leszel csak akkor.
2/3 anonim válasza:
az előző téved. 15 éves is vállalhat már munkát de csak nyáron és szülői beleegyezéssel.
rebusz.hu- ez egy diákmunka oldal. Nagyon sok meló van. Csak az a baj,h én itt még nem láttam olyat ami 15-től vállalható. De szerintem bejelölhetsz egy 16-ost is. Majd felhívnak és akkor elmondod,h mennyi vagy és engedni fogják. Szerintem.
16/L
3/3 anonim válasza:
Nem tévedett az első! :) Tényleg nem vállalhatsz 16 éves korodig. Nem véletlenül nem találtál olyat ami megfelel a kérdező korának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!