Milyen lehetőség van arra, hogy vállalhassak diákmunkát érettségi után?
Sziasztok!
Orvos szeretnék lenni, de erre nemrég jöttem rá. A gond az, hogy idén érettségizem, de nincs nyelvvizsgám, és az emelt bioszra sem biztos, hogy fel tudnék már felkészülni. Annyira nem vagyok jó nyelvből, hogy most pár hónap alatt megcsináljam, ezért érettségi után ki szeretnék hagyni egy évet, amikor megcsinálom a nyelvvizsgát és az emelt bioszt.
Van arra valami lehetőség, hogy ebben az egy évben diákmunkát vállaljak? Nem szeretnék bejárni semmilyen suliba, viszont diákmunkához ugye kell iskolalátogatási.
Arra esetleg lenne lehetőségem, hogy felvételizek valahova, felvesznek, beíratkozok, de beadom a kérelmet passzív félévre? Ha ez így nem lehetséges, akkor esetleg valami más megoldás?
Első vagyok.
Ugyanezt csináltam, amit leírtam:D Igen, középre menjél, mert csak akkor kapsz, családit, diákot meg iskolalátogatásit.
Én azért kétszer bent voltam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!