Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy Angliában...

Mi kell ahhoz, hogy Angliában diákmunkát vállalhassak?

Figyelt kérdés

Barátnőm mondta, h otársának egy ismerőse ilyen diákmunkával foglalkozik, és van kint Angliában egy magyar étterem ahol, lehetne dolgozni diákoknak konyhai kisegítőként 3-4 hétig, de ez sajnos még nem biztos.

Nagyon szeretnék kimenni…. 17 éves vagyok. Hogy működik az ilyen, milyen papírok kellenek, útlevél az gondolom kell. Mennyit lehet kb keresni? Ha valaki tudja, hol lehet még itt diákmunkát keresni , ahol nem vágnak át, az sokat segítene. Előre is köszönöm.

2008. febr. 17. 11:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
HÄÄÄT,VANNAK DIAKMUNKA SZERVEZETEK,SZINTE MINDEN NAGYOBB VAROSBAN,OTT ÉRDEKLÖDJ,VAGY TALAN MÉG A MUNKAÜGYI HIVATAL IS SEGIT,DE AZ AZ IGAZSAG,HOGY CSAK UGY "BARATOKBAN "SEM SZABAD MINDIG BIZNI,FÖLEG HA CSAJ VAGY..EZT AZÉRT IROM MERT ÉN SVAJCBAN ÉLEK,ÉS RENGETEG MAGYAR LANY JÖN KI,KONZUM MUNKARA(TANC,SZEX..)OTTHON MEG ELÖADJAK,HOGY ÉTTEREM...NA MINDEGY .PAPIROK:HOGY TÉNYLEG ISKOLAS VAGY,TEHAT AZ IGAZOLAS..,UTLEVÉL,ORVOSI IGAZOLAS,HOGY NEM VAGY FERTÖZÖTT BETEG.EZEK AZ ALAPOK,JOL LEHET KERESNI,DE MUNKATOL VALTOZO..TERMÉSZETESEN JOBB MINT AZ OTTHONI ALAPBÉR!!!SOK SIKERT
2008. febr. 18. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is diákmunka után keresek Angliában, de nem nagyon találtam semmit. Az előbb én is írtam egy kérdést ide, az Egyéb kategóriába. Majd nézd meg, hátha valaki tud segíteni!
2008. febr. 24. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!