Miért nem veszi komolyan senki a tinik bajait?
Figyelt kérdés
15L vagyok egy idegroncs, depressziós. Soha senkit nem érdekel a problémám és ha szeretném kibeszélni akkor még én vagyok az önsajnáló. Miért olyan b*romi nehéz elhinni, hogy egy tizenévesnek is lehetnek lelki bajai???2013. jún. 17. 08:30
11/11 anonim válasza:
Felnőttek körébe se szeretik, ha valaki a bajukról, nehézségeikről beszél. Inkább jó lehuzzák, hogy minden a te hibád.... Sajnos ide vezetett a nagy önmegvalósítás, hogy aki gondokkal küzd, azt otthadják, mert negatív energiát sugározz át. Hány ember mondja azt, hogy ha velem beszélsz, csak szép, jó dolgokról beszélgessünk. Így mindenki vigyorog mindenkire, közbe gondolatba meg elküldik egymást a pont, pont-huba. Képmutatás az egész világ. Nemcsak a tiniké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!