Találkoztál már élőben Justin Bieberel, ha igen beszéltél vele kedves volt? Mit mondott? (Komolyan kérdezem, kérlek ne írjon senki hülyeséget! )
Igazából én még akkor találkoztam vele,amikor még nem futott be,Kanadában,még anno a 2008-as tavaszi szünetben.Velem nagyon kedves volt,elhívott randizni,és csókolóztunk este,a csillagok alatt.De aztán sajnos vége lett a szünetnek,és haza kellett jönnöm Magyarországra:( De a reptéren azt mondta,hogy sosem fog elfelejteni,és hogy egy nap majd eljön értem Mo-ra,és feleségül vesz.
Körülbelül másfél éve keresett meg,titokban össze is házasodtunk,és megszültem jr. Justin Biebert.De nem akarja,hogy erről bárki is tudjon,mert a rajongói kiakadnának,szóval kérlek ne mond el senkinek:/
12/L
Justinnak van egy felvett viselkedése.
Ő maga sem tudja már eldönteni, hogy mi lenne a helyes, milyen tulajdonságok jellemezzék igazán. Szerintem öntelt, beképzelt. De ugyanakkor megvan benne a kisgyerek még. Össze van zavarodva.
Én koncertjén voltam de a viselkedéséből, beszédstílusából, testtartásából nagyon sok mindent meg lehet állapítani.:D teljesen más mint a videókban.
Fantasztikus volt!:) Ha van kedved, írj privátban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!