Miért nem veszi komolyan senki a tinik bajait?
Saját magadon kell változtatni, ezzel együtt a körülmények is változni fognak.
Hagyd abba a panaszkodást, és lépj túl rajtuk. Problémák mindig is lesznek, nem érdemes velük túl sokat foglalkozni, mert akkor az ember fölött összecsapnak a hullámok.
Minden napnak elég a maga baja. Tedd le a terheket, és menj tovább az utadom mosolyogva, bármilyen nehéz is. :)
15 évesen az egyetlen elfogadható ok depresszióra családi körülmény lehet. Elvált szülők, családon belüli erőszak, eltávozott szerettek, stb.
Ha a te eseted nem tartozik ebbe, ne számíts nagy szimpátiára. Főleg ne felnőttektől. Megnyugtatlak, bármelyikük szívesen cserélne veled, mert a gondok csak nőnek a kórral...
Gyerekkoromban én is voltam egy ideig "depressziós". Idézőjelbe raktam, mert ténylegesen élveztem a negatív érzelmeket akkor. Aztán meguntam és kész, vége volt annak a korszaknak.
De mégis mi a problémád? Szerelmi bánat? Bántanak az iskolában? Nem megy a tanulás? Nincsenek barátaid? Mindegyikre ugyanaz a válasz: változtass magadon! Ennek semmi köze a sorshoz (már ha egyáltalán van ilyen).
Igen, vagy csládi, vagy szerelmi próbléma.
Ezeket fel kell dolgoznod sajád magadban, és elfogadnod ez vagy, de te nem vagy egyenlő a körülményeiddel.
Megvlátoztatni ezeket a dolgokat úgysem lehet, akkor minek rajtuk idegesgedni?
Tűz ki magad elé egy értelmes jó nagy célt, és küzdj azért. Biztosan lesznek aki majd elveszi a kedvedet, le akar húzni, de ez megint csak mindehol előfordul. Az útadon neked kell végigmenned. Tiéd a választás, hogy meg akarod változtatni a megváltozhatatlant, vagy a jövő felé nézel!:)
Vagy ha beteg vagy és a szüleid nem hiszik el.
És azzal kínoznak,hogy nincs semmit baj veled,csak lusta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!