Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért álmodom folyton az...

Miért álmodom folyton az apámról, és egy lányról, aki nagyon tetszik?

Figyelt kérdés

Röviden annyi,h szüleim válnak, még az elején tartanak, és eléggé sokszor előjön dolog.az utóbbi 2-3 hónapban gyakran álmodom az apámról(valahol szeretem,mert az apám,de gyűlölöm,mert alkoholista,és megkeserítette az életünket).

az álmaimban a régi házban van,vagy az utcán látom...állatokat sétáltat lovat,vaddisznót pórázon.és én figyelem ahogy mozog,távolról bujdosva,h ne vegyen észre.

A lány...nem magyar állampolgár,3 éve ismerem nagyon ritkán találkoztam vele,de msnen rengeteget beszéltünk.mindig tetszett nekem,...ő is mutatott jeleket,de azt mondta,h nem foglalkozott sose velem,mert messze lakunk egymástól.

mindvégig tudtam,h nem jön össze próbáltam magamra haragítani,vagy próbáltam haragudni,letiltani,de vhogy...mindig újra kezdtük a dolgokat.

most nyáron letiltott msnen,mert "félreismert"(szerintem néhány közös lányismerős teli tömte az agyát).azóta nem beszélünk.és valahol haragszom rá,valahol hiányzik nekem.

nem beszélek vele nem nézem a képeit,igyekszem nem beszélni róla,de folyton vele álmodok. álmomban msnezünk,képeslapot küld nekem...vagy egy mátrai nyaralóban vagyunk,de tartom tőle a távolságot,közben belülről emészt a hiánya.

miért nem tudom a lányt egyszerűen elfelejteni?

ez csak kémia vagy jelentősége is van? Vallásos ember vagyok,de szerintem van olyan álom ami utat mutat,segít.

2009. okt. 11. 10:49
 1/2 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

Pont ezt akartam mondani:"van olyan álom ami utat mutat,segít." próbáld ki azt, hogy rendbehozod a kapcsolataidat.

Más: Elalvás előtt mondd magadban: szeretnék választ kapni arra, hogy miért álmodom gyakran ezt és ezt.

2009. okt. 11. 11:10
 2/2 A kérdező kommentje:

hozzam rendbe a kapcsolataimat?

ezt h gondoltad? mit tennél,vagy mit kéne tennem?

2009. okt. 11. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!