Szerintetek is vékony vagyok?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és 43 kg aszt mondják sokan hogy, menjek modellnek mert hogy ,vékony vagyok magas és hogy "szép" De am engem idegesít hogy, vékony vagyok egy nap 6 eszek van amikor 5-ször2013. jún. 15. 20:56
11/28 anonim válasza:
Szerintem tacskóképed van. Bulizás, pózolás meg modellkedés helyett inkább tanulj keményen, mert a testedből nem fogsz tudni megélni! Ne legyél egyszerre ronda és buta is, szépen kérlek, mert olyan lányokból van elég!
12/28 anonim válasza:
szia hát számomra tökéletes vagy nem vagy se vékony se pedig dagadt a arcod pedig olyan cuki *-* modelnak meg ha arra akarsz menni akkor nyugodtan jelentkezz stár lessz belőled ^^ nekem volt barátnőm sokkal molettebb volt és most modell fényképeszkedésekre jár stb... Azóta nem is foglalkozunk egymással :sss
13/28 A kérdező kommentje:
Értem :)) Hát a többieket le szarom csak irigyek pff..xd Ja és nagyon jól tanulok :P növérnek megyek tovább :) Hoppáxdd
2013. jún. 17. 12:27
14/28 A kérdező kommentje:
Am azért szélles a csípőm mert gerinc műtétem volt barmok -_-
2013. jún. 17. 12:30
15/28 anonim válasza:
Szerintem azért a modellkedés odébb van még! :P
Am nem vagy csúnya,de annyira szép sem,inkább átlag. Ja,és nem vagy vékony,inkább egy picit nagy a csípőd.
16/28 anonim válasza:
Még mi vagyunk a barmok? -.-
Szálljál már magadba öntelt liba!
17/28 A kérdező kommentje:
Hát azok -_-
2013. jún. 17. 12:36
18/28 A kérdező kommentje:
Kérdeztem valamit és ilyen durvák vagytok szánalmas pff.. xD Am meg nézném a ti pofátokat :D
2013. jún. 17. 12:39
19/28 anonim válasza:
"... Hát a többieket le szarom csak irigyek pff..xd"
Talán nem kellett volna ezt írnod...
20/28 A kérdező kommentje:
Nem én kezdtem xdd bunkóságot
2013. jún. 17. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!