Szerintetek is vékony vagyok?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és 43 kg aszt mondják sokan hogy, menjek modellnek mert hogy ,vékony vagyok magas és hogy "szép" De am engem idegesít hogy, vékony vagyok egy nap 6 eszek van amikor 5-ször2013. jún. 15. 20:56
1/28 anonim válasza:
Hát bakker, ha a magasságod nem írod ki, akkor ezt aztán el tudjuk dönteni...
2/28 anonim válasza:
küldj egy képet és megmondom, mert attól hogy valaki vékony még nem biztos hogy szép, és attól hogy valaki szép nem biztos hogy jó lesz modellnek, napi 5-6x evés teljesen normális a te korodban
3/28 anonim válasza:
Erre így aztán nagyon lehet válaszolni...
4/28 anonim válasza:
én 14 évesen voltam 168 cm 42 kg most 15 éves vagyok 173 cm és 56 kg hirtelen hiztam meg de rá segitettem babatáppal kálciummal multivitamminnal meg b6 vitaminnal!
6/28 anonim válasza:
vékony vagy, de nem vagy modellnek való
7/28 A kérdező kommentje:
De miért ?
2013. jún. 16. 15:28
8/28 anonim válasza:
nem szép a fejed, túl távol vannak a szemeid egymástól, a szemöldököddel kezdj valamit, túl nagy a csípőd
9/28 anonim válasza:
Ja, elég okádék fejed van. Sorry...:(
10/28 anonim válasza:
Szerintem nem vagy valami vékony, se magas, de nekem tetszel. Szerintem sincs benned semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!