Melyik tetszik jobban? Miért?
Figyelt kérdés
Lány:Bella Fiú:
Eliza Botond
Henriett Dominik
Mia Zsombor
Ramóna
Teodóra
2009. okt. 10. 22:05
11/21 A kérdező kommentje:
xdd:]
Köszi a válaszokat..jöhetmég;)
2009. okt. 11. 12:58
12/21 anonim válasza:
Nekem a Mia és a Dominik tetszik, mert nem olyan elterjedtek, és én jobban szeretem a különleges neveket.
+ Szépen is hangzanak
13/21 A kérdező kommentje:
:]
2009. okt. 11. 18:15
14/21 anonim válasza:
Lány Ramóna & Fiú Zsomor, csak mert szeretem ezeket a neveket.
15/21 anonim válasza:
Lány:Eliza,mert engem is így hívnak :D
Fiú:Dominik , és talán a zsombor
16/21 anonim válasza:
henriett és dominik a bestek:D a barátnőm tesóját heninek hívják az öcssét meg dominak xd
17/21 anonim válasza:
Lányból Izabella,Teodóra és Henriett.
Dominik fóbiám van.Eddig az összes(5)Dominik akit ismerek egy szemétláda,divatemos,narkós,pinabubus.Tudom hogy csak balszerencsém van ezzel a névvel,de akkor is megutáltam.Maradnék a Botondnál.
18/21 anonim válasza:
Engem Ramónának hívnak és az a tapasztalatom,h általában külön sikert arat már csak nevem magában is.Szóval ez az egyik a felsoroltak közül,valamint nekem még a Bella nagyon tetszik és talán még az Eliza.Fiú nevek közül ezek nem annyira ,de talán akkor már inkább a Dominik.Általában Dominak becézik és az nem is hangzik rosszul. :)
19/21 anonim válasza:
Eliza nekem a best :) Meg Henriett is jó :D
Fiúknál mást adnék bocsi , de innen a Zsombor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!