Melyik tetszik jobban? Miért?
Figyelt kérdés
Lány:Bella Fiú:
Eliza Botond
Henriett Dominik
Mia Zsombor
Ramóna
Teodóra
2009. okt. 10. 22:05
1/21 A kérdező kommentje:
Bocsi hülyén lett írva
Szóval:Lány:Bella,Eliza,Henriett,Izabella,Mia,Ramóna,Teodóra
Fiú:Botond,Zsombor,Dominik
2009. okt. 10. 22:06
2/21 anonim válasza:
Nekem a Henriett és a Botond. Talán azért mert kicsit általánosabb nevek, viszont mégsem tucatnevek.
3/21 anonim válasza:
Henriett (Eliza és bella se rosszak)
Dominik
Valahogy a hangzásuk, és a becézéseik is jobban tetszenek, mint a többié.
4/21 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat:]
írhattok még:]
2009. okt. 10. 22:12
5/21 anonim válasza:
Ramóna; nem nagyon tetszik de ezek közül ez a legjobb szerintem, Dominik; öcsém is így hívják és szerintem szép név :)
6/21 anonim válasza:
Lányokból az Izabella. Fiúk közül ezek pont nem tetszenek annyira, de a Dominik még elmegy.
8/21 anonim válasza:
Izabella:Mert szép név nem olyan rossz a becézése(Iza szépen hangzik)
Botond:A másik kettőnél sokkal jobb:)
10/21 anonim válasza:
Bella az most szerintem tucatnév lessz a tvájlájt miatt, Miáról nekem a "Mia f@sz" jutott eszembe (tudom, gyökér vagyok.), Henrietta nekem valahogy nem tetszik, a Ramóna meg szerintem cigányos. Lányok közül maradok az Elizánál. Különleges is, meg szép is. Fiúk közül a Botond nekem valahogy nem jön be, de nem tudom miért. Ahány dominikot ismerek, mind kretén, szóval ezért is nem tetszik, valamint a hangzása se annyira. A Zsombor viszont szép név szerintem. 15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!