Most akkor mi van a legjobb barátnőmmel?
Szóval a legjobb barátnőmet mindig kihívom sétálni de ezt csak a suliba lehet, mert ha hagyok neki üzenetet a facebookon, vagy küldök egy sms-t vagy felhívom nem válaszol és fel sem veszi.! Az a legrosszabb hogy mindig elmondom hogy folyamatosan megbántasz ezzel, fogd már fel légyszi!
Talán sok neki hogy mindig találkozni akarok vele, de ha megkérdezem tőle ezt aztmondja hogy ő imád velem lenni és sosem fog megunni...
Sajnos nem vagyunk egy "csoportban" ugyanis ő mindent megkérdezek anyától-jókislány-rossztanuló, én meg az a na heló majd jövök család-rosszlány-jótanuló fajta vagyok..Persze tisztelem a szüleimet de lázadó koromban vagyok ez ellen nemtudnak tenni.
Szerintetek mi lehet a baja a legjobb barátnőmnek? Talán tényleg megunt?
Most utolsó héten is úgy volt hogy megkérdeztem suliba hogy átjössz? ő meg mondta hogy megkérdezem anyát..talán nincs tisztában az érzéseivel, vagy én túl "vad" vagyok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!