Mit tegyek? A legjobb barátnőmmel szünetet tartottunk. Többi alul!
Tesi óra előtt berohanva az öltözőbe egy nem túl szép dolgot mondtam az egyik tanárnőre(tesitanár)mert folyton ráncigál , és az arcomba beleordít a büdös szájával!!:P
Az egyik "jóindulatú" lány , aki szintén a barátnője az én legjobb barátnőmnek , kihasználva a helyzetet hogy most nem szólunk egymáshoz , azt találta ki hogy én ezt a legjobb barátnőmre mondtam(a szót)!!Az elején mindenki a mellé a lány mellé állt , és meggyőzték a legjobb barátnőmet hogy rá mondtam!!Utána mindenkinek a szemébe mondtam hogy : Neked milyen érzés lenne ha egy olyanért bűnhődnél amit nem is tettél meg???
Erre mindenki feleszmélt és elkezdték a legjobb barátnőmnek mondogatni hogy béküljön ki velem.
Csak sajnos nem azt mondták neki hogy : Az Anna nem rád mondta a szót hidd már el,nagyon szeret téged!!!
Bárcsak inkább ezt mondták volna!!!!!
Már csomó ideje győzködöm hogy nem rá mondtam,de nem hisz nekem !!!!!:(
Szóval szerintetek mi az a szó vagy dolog amivel hathatnék rá???
Mindenféle tanácsot nagyon szívesen fogadok!!
Szia! Nem tudom hány évesek vagytok, olyan 13-14 éves körülire saccollak.
Mi is voltunk így a legjobb barátnőmmel, hidd el, várj, az idő segít és megenyhül, és utána meg tudjátok beszélni a dolgokat, addig pedig ne rágd a fülét, majd úgyis keresni fog ha lehiggadt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!