Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi történhetett a legjobb...

Mi történhetett a legjobb barátnőmmel? Talán már nem akarja h én legyek a legjobb barátnője?

Figyelt kérdés
Eddig aranyos volt meg minden. Azt is kell tudni, h nagyon jóban voltunk. De felvételikor volt egy nagyobb veszekedésünk. Azt gondoltam mindenkinek jár esély. Igy kibékültünk. Viszont kipanaszkodta magát (vagyis kibeszélt) egy másik jó barátnömnek. Én még akkor is hittem benne. De kezdett elhidegülni tölem. Pedig mostanában még kedvesebb vagyok vele. De nem mond el már nekem magárol semmit. Olyanokat tudok meg róla másoktól, amit régebben elsőnek nekem mondott volna el. Sajnos én hajtok, de ő már csak sima barátként kezel. Nem azér kérek segitséget, mert nimcs több barátom. Van, menőbbek is nála. Söt nekem nincs sok ellenségem. Azér kérek segitséget, mert nem szeretném elvesziteni. Am sokszor kevert már bajba, de nem haragudtam rá. Ö pedig mostanában olyan mint egy mártir. :(

2013. febr. 27. 15:40
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és arrol szo sincs, hogy más legjobb barátja lett. És önmagának ás vermet, ha "szakit" velem, mert akkor nem lesz egy idő után aki megértse.
2013. febr. 27. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Jobbat érdemelsz ennél,ne fuss olyan után akit nem is érdekelsz,mert mindig lefog sz*rni.
2013. febr. 27. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak így tovább, folytasd, gyömöszöld le magadat a torkán, hátha megutál
2013. febr. 27. 15:48
 4/5 A kérdező kommentje:
De aza baj, h ha szakitanánk, akkor 3an utálnának, plusz az anyám. Viszont igy meg őt utálják sokan. Na, azt mondom, mi lenne a véleményetek, ha holnap jol beszélnék a fejével, és ha nem mártírkodik, akk adok neki EGY esélyt. Ha mártírkodik, azt ugy veszem, h egyetért a véleményemmel. És akkor már mind1 lesz nekem ki fog utálni, mert esetleg így még ki is tudnék nyílni. Igazatok vam
2013. febr. 27. 15:59
 5/5 anonim válasza:
Akkor állj elé,és kérdezd meg,hogy mi a baja...és miért viselkedik így....
2013. márc. 2. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!