Mia véleményetek a nagy bevásárló központokról, mint pl a campona?
Igen, hülyítik az embereket, a boltoknak már csak ez a dolguk. Ha nem hülyítenék őket, akkor senki nem venne semmit, tönkremenne bolt, a gazdaság, és az ország (ha eddig még nem ment volna tönkre). Egyébként meg senkinek se kötelező bemenni a drága boltba és drága pénzért drága cuccot venni. Ha valaki tényleg annyira ostoba, hogy a pénzéből kényér helyett egy óriási kék színű műbőr batyut (vagy mi a lósz*rnak hívják azt amiben a plázaribik hordják a cuccaikat) vesz, és ezért éhen hal, akkor megérdemli. Még egyszer, a gazdaság pont attól működik, hogy az emberek elköltik a pénzüket.
Azokat, akik órákat képesek ott tölteni, és bemenni minden egyes divatboltba (mert csak az van), na azokat tényleg nem értem. Ők azok, akiket anyuci-apuci jól ellátott zsebpénzzel. Ugye sejted kikre gondolok... Igen, azokra, akik igenis megveszik az óriási kék színű műbőr táskát. Én még nézelődni is utálok. Csak akkor megyek le ha kell valami, és pontosan tudom hogy mi az. Odamegyek, megveszem, hazajövök, kész.
Személy szerint rühellem.
Ki nem bírom, amikor minden boltba be, minden kirakatnál fél óra nyálcsorgatás és egyebek. Ami kell, azt el intézem, és rohanok is tovább. Zene a fülbe, gyorsan megvenni ami kell és minél elöbb eltakarodni a helyröl. :'D
16/L (Pedig tőlem is negyed órányira van a Campona... Savoya Park pedig annyira se. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!