Miért kell a bevásárló kocsikba pénzt rakni?
Figyelt kérdés
Szerintem senkit nem fog visszatartani egy 20as,hogy ellopja,így csak szívás ha nincs nálam pont olyan ami kell bele.2011. júl. 29. 20:41
1/11 anonim válasza:
Aki bevásárlókocsit lop az csöves. Annak meg nagyobb eséllyel nem lesz 20 forintja se rá. Nem az az érdekes h nem tart vissza minden lopást, hanem az h csökkenti az esélyét.
2/11 SzilKa válasza:
Valoszinuleg a vasarlokat osztonzi arra, hogy visszatoljak a helyere, ne csak ugy ott hagyjak szerte a parkoloban.
3/11 anonim válasza:
A másodiknak van igaza, a csövesnek meg simán van 20 forintja.
4/11 anonim válasza:
Nem a lopás ellen van. :)
Így nem hagyják ott bárhol (út közepen, stb.).
Ezt a kérdést én is feltettem régen. :)) Persze nem itt.
5/11 anonim válasza:
Mindegyik bevásárlókocsihoz lehet megfelelő méretű érmét is kapni, melyeket kulcstartóra lehet fűzni. Így nem kell állandóan keresgélni + nem sokkal kerül többe (a műanyag)
6/11 anonim válasza:
Én a Tescoban vettem fémérmét a kocsihoz. De az Aldiban és másutt is jó minden kocsihoz.
7/11 anonim válasza:
Mi az h nem a lopás ellen van ? Csökkenti az esélyét a lopásnak is, és közben arra is jó h ne hagyják szétszórva. Ezek ellentmondanak egymásnak ? Nem tudom felfogni a logikátokat.
8/11 anonim válasza:
Több tízezer Forintba kerül egy olyan kocsi. :D
Szerinted ki sajnálna 20/100 Forintot, ha el akarná lopni?!
Mellesleg otthon 2 perc alatt kiszedné. :)
9/11 anonim válasza:
Az a baj harmadjára írom le h csökkenti a lopás esélyét és nem megszűnteti azt, csökkenti only. Légyszíves ismerjétek már el h a kettő nem mond ellent egymásnak. :) Képzeljük el, nem lenne szükség érmékre meg semmi, csak úgy el lehetne tolni. Úgy nagyságrendileg hány napig tartana a tegyük fel 100 darabból álló kocsikészlet ? Csak ellopnák bakker, hát csak ellopnák betyár életbe én sem értem igazán, de ugye mindenki tudja h ellopnák mint a disznót ?
10/11 anonim válasza:
Oké... és egy érmével hány kocsit is tudsz elvinni? Egyet? Nem! Bármennyit!
Odaállsz egy teherautóval, a leghátsóba egy százas és pár erős ember feltolja az egész sort. Ennyi.
Csak nyilván kicsit feltűnő lenne. Na meg vannak kamerák, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!