Mia véleményetek a nagy bevásárló központokról, mint pl a campona?
Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 20:58
1/15 anonim válasza:
Jó hogy vannak. Tíz perce van innen a Campona, és mindent meg tudok venni ami csak kell. Na jó, majdnem mindent.
2/15 A kérdező kommentje:
Akkor velem van a baj-.-
2009. okt. 10. 21:11
3/15 anonim válasza:
Szia közeli emberke :)
Szeretem az ilyen helyeket, és örülök neki, hogy közel van. Sok jó bolt van ott, csak azt sajnálom, hogy még régen bezárt a papír-írószer bolt :(
4/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok: viszont azt ki nem állhatom, hogy a velem egykorú lányok (13 év) odajárnak plázázni... Nem szeretek sokat ott lenni és "soppingolni" mert idegesítő... és hétvégén baromi sokan vannak. Egy óránál többet kizárt, hogy ott legyek. Akkor is általában este a szüleimmel, vagy pedig a barátnőmmel egy jó pólót felvenni, de a próbafülkékben állni is utálok... várni... Szabadulni jó már a végén... Viszont jó hogy van mozi.
5/15 anonim válasza:
Első vagyok, igen, én is sajnálom hogy bezárt az az írószerbolt. Most ha akarok egy normális nemteszkós tollat, vagy valamit, el kell mennem a nem is tudom már hova... de messzire.
6/15 A kérdező kommentje:
én nem vagyok jó vélemyénnyel róla ..
2009. okt. 10. 21:15
7/15 anonim válasza:
Abból a szempontból jó, hogy eltudok menni wécézni,(ingyen)mert egyébként nem nagyon találni wct.
8/15 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló te non hülye vagy:D vbiszont igazad van..:D
2009. okt. 10. 21:19
9/15 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Kérdező, elmondanád hogy te miért nem szereted a Camponát és a hasonló bevásárlóközpontokat? :O
10/15 A kérdező kommentje:
Azért,mert tisztára hülyítik az embereket mármint azokat akik nem tudnak a pénzükkel takarékoskodni így is romkban ál az ország,de így még többet akarnak költekezni az emberek és az a sok csillogó-villogó bolt ..Egyébként én tegnap is meg ma is voltam ott ruhát venni ,mert itt nálunk egy normális bolt sincs,de bőven elég volt sőt sok is azokat teljesen nem értem akik órákat töltenek ott..lehet ,hogy bennem van ahiba és el se hinnétek h ezt egy 14 éves lány írta
2009. okt. 10. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!