Melyik keresztnevet utáljátok, nem szeretitek? (fiú, lánynevet is írjatok, ha van olyan)
Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 19:51
11/19 anonim válasza:
János, Zsolt, Tünde, Kincső, több nem jut eszembe. Meg ha y-nal írják a végét, attól hülyét kapok (múltkor kérdezte itt egy csaj, hogy átirathatja-e a nevét Bettyre...)
14/19 anonim válasza:
géza
vivien
tünde
tibi
réka
rebeka
ilona
kati
veroni
zsuzsa
15/19 anonim válasza:
ezeket nem szeretem:
Klaudia,Rozália,Irén,Klotild,Matild,Olga,Lujza...
János,Jenő,György,Mihály,Lajos,Tivadar,Gedeon
16/19 A kérdező kommentje:
Nekem férfinévben nincs olyan,érdekes.Valahogy ami náluk nem tetszik az nekem poénos:Dezső,Gedeon.Meghallom nevetnem kell.Női névben vannak,azokon nem nevetek,hanem utálom:Vivien,Panna irtó ellenszenves nevek.
2009. okt. 10. 21:41
17/19 anonim válasza:
Franciska, Petronella, Xénia, Kevin
18/19 anonim válasza:
Besz@rok miket írtatok...:D XD
lány:Fruzsi,Zsuzsa,Csenge,Hedvig,Ibolya,Cecília,Beatrix
Olga,Edit,Edina
fiú:Gáspár,Béla,Tibor,Márió,Dezső,Rezső,Zsigmond,Géza
Antal,Taksony,Huba,Ottó,Ödön,Ubul :D :D
19/19 anonim válasza:
Nekem ezek nagyon nem tetszenek: Fiú: János, József, Mihály, Miklós, Lajos, Béla és még biztos vannak, de több nem jut az eszembe...
Lány: Gertrúd, Tekla, Irma, Lukrécia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!