Hetalia nézők, ki a kedvenc országotok? :D
Figyelt kérdés
Nekem sok van de a legjobban Németország ^^2013. jún. 14. 16:04
31/37 anonim válasza:
Nekem a best az mindenképpen Németország, Oroszország, és Poroszország ;3
32/37 anonim válasza:
Nekem 3 kedvencem van. Izland, Norvégia és Poroszország
33/37 Saver válasza:
Húú :D A valóságban nekem is Németország a kedvencem, így a Hetaliaba is, egyike kedven szereplőimnek, és persze valamilyen szinten helyett kap mellette Magyarország is, de ha konkrétan csak a Hetaliát veszem figyelembe, akkor Olaszország, és Anglia (taláán, esetleg még Poroszország).
34/37 anonim válasza:
Olaszország és Poroszország...(MEG ROMANO,MEG JAPÁN,MEG KANADA,MEG ANGLIA,MEG AMERIKA!)
35/37 anonim válasza:
Abszolút Norvégia, mert egyszerűen imádom ^^ Belgium meg Seychelles kényes témáim, foggal-körömmel védelmezem őket, ha valaki rosszat mond róluk, mert eszméletlenül szeretem mindkettőt. Meg Magyarország és Tajvan még, akiknek nagyon nem bírom a fandomábrázolását, egyikükre se illik ez a "jajdecuki", yaoista akármi. Nincsen túlzottan olyan karakter, akit nem szeretek, Románia is eszméletlen gyorsasággal küzdötte fel magát a felső helyekre :D
A lényeg, hogy a közelemben senki se merjen bántani egy karaktert se, de főleg Belgiumot, Seychellest és Tajvant ne ^^
36/37 anonim válasza:
Franciaország~
Szeretem még Angliát és Litvániát (meg még egy csomó mást is^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!