Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hetalia nézők, ki a kedvenc...

Hetalia nézők, ki a kedvenc országotok? :D

Figyelt kérdés
Nekem sok van de a legjobban Németország ^^

2013. jún. 14. 16:04
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
4/10 vagyok, hát igen Belgiumot is nagyon birom, a lányok közül ő a második kedvencem :) ja meg Oroszország is kimaradt ő olyan cuki :3
2013. júl. 11. 19:47
 12/37 anonim válasza:
Nekem szinte mindeki, de leginkább Franciaország, Romano, Spanyolország, Poroszország, Anglia
2013. júl. 11. 19:56
 13/37 Kameko-san ***** válasza:
Belgium is aranyos lány, de ő nem szerepelt annyit, hogy véleményezzem :) (mondjuk van mangám és ott van róla ismertető, de mindegy xD)
2013. júl. 11. 20:24
 14/37 A kérdező kommentje:
Igen,a mangában van róla ismertető.Mármint Belgiumról.Nekem Hetalián kívül is kedvenc országom,úgyhogy nem igazán panaszkodom. :)
2013. júl. 12. 07:50
 15/37 anonim ***** válasza:

Norvégia, talán...

Fiú, de lányos külseje van. Még hajcsatot is hord. :D

Ridegnek tűnik, de ott vannak az aranyos tündérkéi meg a trollok, akiket csak ő lát. Szereti a rózsaszín plüssnyusziját. Mondhatjuk rá, hogy rejtélyes karakter, de van benne valami, ha ennyire szereti a testvérét, Izlandot. :)

2013. júl. 12. 09:49
 16/37 A kérdező kommentje:
15/15,te nem Iggy-re gondolsz? :) Mármint a ,,trollok,tündérek,amit csak ő lát" alatt.Nem azért,de Norvégiát én még nem láttam tündérkézni :) Mostmár annyit beszéltek Norvégiáról,hogy megkedvelem ;)
2013. júl. 13. 08:29
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

15-ös vagyok: pedig így van. Egy-egy eredeti rajzban láttam Norvégiát egy tündérrel. Volt olyan manga, hogy Anglia megpillantott egy levélfülű, pelyhes izét, és csodálkozott azon, honnan jöhetett. Aztán megtudta, hogy az Norvégiáé. Norvégiának megtetszett Anglia zöld, repülő nyuszija, így barátságot kötöttek :D

A valóságban a norvégok és az angolok jóban vannak. A barátság úgy alakult ki, hogy a második világháborúban az angolok segítettek a norvégoknak. Azóta a norvégok minden karácsonykor karácsonyfát küldenek az angoloknak.

2013. júl. 13. 09:37
 18/37 A kérdező kommentje:
Nem rossz információ,köszönöm :) ^^ Jaj,most beugrott egy EnNor kép...wáh >.<
2013. júl. 13. 20:35
 19/37 anonim válasza:
Magyarország, mert olyan komisz, mikor Olaszországra adja a népviselet szerűséget.Meg Taiwan, mert ő olyan szép,szerintem, de Kína is jó.
2013. júl. 19. 16:24
 20/37 A kérdező kommentje:
Kínaru :)
2013. júl. 20. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!