Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hetalia nézők, ki a kedvenc...

Hetalia nézők, ki a kedvenc országotok? :D

Figyelt kérdés
Nekem sok van de a legjobban Németország ^^

2013. jún. 14. 16:04
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Nekem 2 fő favoritom Anglia és Spanyolország. *w* Nagyon imádom még Poroszországot, Japánt, Amerikát, Romanot és természetesen Erzsi is kedvenc! :3
2013. júl. 22. 18:20
 22/37 anonim ***** válasza:
nekem van 4 fökedvencem ( természetesen köztük van Mao.) : Poroszo., Japán és Franciao. :D nagyon bírom öket :D imádom Mao.val párosítani öket ^^ és meg szeretem Svédo.t, Oroszo.t, Kínát meg Dániát :)
2013. aug. 1. 11:36
 23/37 A kérdező kommentje:
Én is bírom Oroszországot! Olyan babapofija van :3 xD :)
2013. aug. 1. 12:20
 24/37 anonim ***** válasza:

Kétségtelenül Anglia, de inkább domináns szereposztásban, történelemhűen.

Aztán Franciaország, bár őt inkább a fandombeli személyisége miatt. Egyáltalán nem tartom perverznek.

Végül Poroszország a történelme miatt.

2013. aug. 4. 13:34
 25/37 A kérdező kommentje:
Igazad van,én sem tartom annyira perverznek,bár nyomokban látszik egy kicsit.Anglia,a mi kis Iggynk is nagyszerű karakter.És valóban,Poroszország is remek.Bár én nem a történelme miatt tartom remek karakternek :)
2013. aug. 4. 14:38
 26/37 anonim ***** válasza:
78%

Természetesen én sem csak a történelmük miatt tartom őket fantasztikus karaktereknek, azonban sokat nyom a latban. Nagy sajnálatomra viszont sokan fittyet hánynak a tényre, hogy a szereplők konkrétan országok, nem hímringyók, kényes kiscicák, s a többi.

Egyik dolog, mitől az arcomat kaparom az az UsUk. Nem létezik, hogy az a kölyök ledominálja Angliát. És hogy Arthur alatta nyögjön, fülig vörösen, kislány módjára, abszurd.

2013. aug. 4. 14:44
 27/37 anonim ***** válasza:

Amerika, mert hős ^-^" (Meg természetesen Erzsébet :3 )

Anglia, mert imádom.

Spanyolország, mert tomatoo~

(Igazából mindenkit imádok kivéve Japánt meg Seychellest)

Oh igen... PASTAA~

2013. aug. 22. 14:59
 28/37 A kérdező kommentje:
Előző,te sem szereted Seychelles-t? :o Testvérem! :D xD
2013. aug. 22. 15:09
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
27. mi a baj Japánnal? :O de Seyc- t én sem bírom ( ahogy az amcsit se, Angliát se, Taiwant se , Ausztriát se( az aushun miatt) most nyugodtan megkövezhettek és lepontozhattok mert ez az én véleményem!)
2013. aug. 22. 16:18
 30/37 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem szeretem x3 és mindenkinek a saját véleménye a fontos xD
2013. aug. 22. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!