Ha a barátnőm 16 én meg 18 és ha VÉLETLENÜL teherbe esne?
Figyelt kérdés
Segitsetek! Ha a barátnőm 16 én meg 18 és ha VÉLETLENÜL teherbe esne,( gyámság alatt él.. és a nevelőivel(gyámjaival) joba vagyok...) és ha ne adj isten terhes lenne és elakarnánk vetetni akkor mit kéne tennünk? a gyámügy mit tenne ? (ezt csak azért kérdem hogy legyek tisztàban a dolgokkal hogy mikre számithatnék! ) Nagyon köszönöm !2013. jún. 12. 19:50
1/6 anonim válasza:
MO-n nem lehet elvetetni a gyereket!Legalábbis törvényesen!
2/6 anonim válasza:
Az első hülyeséget írt. De gondoljátok meg, mielőtt elvetetnétek.
4/6 anonim válasza:
Az egyesnek igaza van csak bizonyos esetekben lehet elvetetni ami nálatok nem az ugyanis az a ti hibátok ha nem védekeztek!Egyébként a 3-as linkje leírja mik a kirívó esetek!
5/6 anonim válasza:
18 éves kor alatt (ez a lányra vonatkozik) CSAK szülöi beleegyezéssel lehet megszakittatni a terhességet.
De okosabb lenne, ha nem ezen gondolkodnál, hanem azon, hogy hogy lehet biztonságosan védekezni: gyógyszer vagy óvszer ilyen, más módszer nincs igazán.
6/6 A kérdező kommentje:
védekezünk meg minden... de én arra lennék kiváncsi hogy mit tenne abban az esetben a gyámügy a barátnőmmel? (nem terhes)
2013. jún. 12. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!