Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha véletlenül csoda folytán...

Ha véletlenül csoda folytán teherbe estem, fájhat az együttlét (tobbi lent)?

Figyelt kérdés
Szóval, tegnap is próbálkoztunk, de nem ment mert fájt és szúrt. Elég furán érzem a hasamat, de meg van vagy 1es fel het mensiig. Neha olyan mint mensi elott, neha meg olyan mintha fel lennék fàzva. Tipp? Örülnek ha baba lenne....
2013. jan. 6. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

terhesség legbiztosabb tünete: kékes-lilás szederjes elszíneződése a külső nemi szerveknek.

ha ezt látod terhes vagy. ha nem, nem.

szúrhat a menstruáció előzményeként is a hasad, az nem olyan biztos tünet.

2013. jan. 6. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Addíg ne próbálkozz együtt lenni a pároddal amíg nem tudod,hogy terhes vagy-e ha fáj a szex,mert ha terhes vagy akkor az nem jelent jót.Ha baba van a dologban említsd meg az orvosnak,hogy fáj a szex.
2013. jan. 6. 20:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, bár en kizárnám, mert most van peteérésem. Gondolom, az meg nem fájhat, ha csak mensi utan nem volt rendkívüli pe. :-) bár az lenne... Nem baj, holnap bejelentkeztek az orvoshoz, amúgy is mondanom kell neki, hogy babát szeretnénk, es minden rendben van e nézze meg :) köszönöm!!
2013. jan. 6. 21:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Vicces visszaolvasni a kérdést.

Az elsőnek nem volt igaza. Nem volt elszíneződve semmim sem.

Viszont kismama lettem, azóta 36+2hkm vagyok:-)

26 nap a kiírt napig:-)))

2013. aug. 31. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!