Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha a környezetemben drogdíler...

Ha a környezetemben drogdíler van, mi a teendő? Nem szeretném, ha megúszná a dolgot, viszont azt se, hogy kiderüljön én voltam, aki "bajba" sodorta.

Figyelt kérdés
Rendőrségnek szóljak? Tudom is hol lakik, biztos hogy van otthon drog, azt nem tudom milyen, fű bíztosan. Ráadásul egyik rokonomat kihasználja, ezáltal bajba sodorja. A lány még kiskorú.
2009. okt. 8. 23:32
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja, és az egyik rendőr haverja figyelmeztette, hogy lehet figyelni fogják, erre és erre vigyázzon. Tehát rendőr is van a dologban. :S
2009. okt. 8. 23:33
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Szólj a szüleidnek. Ők majd tehetnek névtelenül bejelentést.
2009. okt. 8. 23:37
 3/14 A kérdező kommentje:
Felnőtt vagyok. :) Lehet névtelen bejelentést tenni konkrét személy ellen?
2009. okt. 8. 23:49
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Első vok. Persze, hogy lehet.
2009. okt. 8. 23:53
 5/14 anonim ***** válasza:
51%

Jobb az ilyenbe nem belekeveredni. Nem kell keresni a bajt. Mindenki legyen csak elfoglalva a saját gondjaival, és ne a máséval.

Amúgy meg ha kiderül, hogy te voltál (mert az alvilág keze elég sokáig elér-főleg ha zsaruk is vannak benne), akkor nem szeretnéd egy késsel a mellkasodban végezni, szerintem...

2009. okt. 8. 23:57
 6/14 anonim ***** válasza:
62%

Mi a ráknak szólsz bele?? A rokonaidnak is van agya, ha ilyen gügyék akkor csinálják, te meg ne élvezkedj ezen, hogy bemártod a jardon az embert. Jobban fogsz aludni tőle? Te sokkal nagyobb tróger leszel nála. És ez a mondtad el is árult, nem szeretném ha megúszná... tök gáz vagy ember. A spicliket mindenki utálja, a jó és rossz oldalon is.

Az meg másik dolog, hogy fogyasztásért a rokonaid is szívnak, meg más egyéb ember is akit megfognak általa... Meg barátom elárulom, ő kis hal, attól még az a kislány elfogja szívni a kis füves cigijét, meg más megcsinálja. Te meg egy butus ember maradsz, ez a valóság, hiába köpködsz majd erre a hozzászólásomra majd.

2009. okt. 9. 00:07
 7/14 anonim ***** válasza:
46%
hagyd békén, ne házmesterkedj. az már a rendszerváltás óta nem menő. a lánnyal beszélj, ő a rokonod, de a csávóhoz semmi közöd. :)
2009. okt. 9. 01:21
 8/14 anonim ***** válasza:
48%

Őszintén szólva nem nagyon értem az utolsó előtti hozzászólót.

"És ez a mondtad el is árult, nem szeretném ha megúszná... tök gáz vagy ember. A spicliket mindenki utálja, a jó és rossz oldalon is. "

Ha valaki illegális dolgot művel,és én jelentem,én leszek a "tróger"??Ha valaki állatokat kínoz,vagy kisgyerekeket molesztál,hagyjuk békén,mert "árulkodni csúnya dolog?"

Az most nem számít,hogy az utóbbiakban nagyságrendekkel durvább dolgokról van szó.

Ha az egyik ember szabadon megkerülheti a törvényt,akkor más miért nem teheti meg?A törvény az törvény,éppen azért hozták,hogy valamennyire fent lehessen tartani a rendet.

Arról már nem is beszélve,hogy jogállamban az állampolgárnak kötelessége jelenteni,ha valahol visszaélést tapasztal.

Abba ne menjük bele,hogy Magyarország nem jogállam.Jó lenne,ha az lenne,mert akkor legalább nem tehetnének meg egyesek akármit,amihez kedvük van.

Lehet,hogy okosabb nem belefolyni az ilyesmibe,de azért nevetséges dolog valakit elítélni,mert zavarja,ha valaki visszaélést követ el,és jelenti.

2009. okt. 9. 04:31
 9/14 anonim ***** válasza:
44%

Névtelenül, ingyenesen hívható telefonszámon tehetsz bejelentést a rendőrségen a Telefontanu Program keretein belül. Itt megtalálsz róla mindent:

[link]

2009. okt. 9. 05:44
 10/14 A kérdező kommentje:

A lány rokonom, mint mondtam, kiskorú. És sajnos nincs annyi esze, a szerelem elködösítette az agyát. Nem értek egyet veletek... hagyjam? És ha a Ti gyerekeiteket kínálja? Az se lenne baj, hiszen tapasztalja csak meg a dolgokat?

Attól viszont félek, hogy valahogy kiderül, hogy én voltam. Ez a telefontanú jó ötlet. :)

2009. okt. 9. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!