Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerinted melyik a legeslegros...

Szerinted melyik a legeslegroszabb halál?

Figyelt kérdés

Eszem ágában sincs meghalni! És, végülis egyik halál se jó, vagy jobb! De, valyon melyik fájhat nagyon? Csak elgondolkoztam, miben nagyon NEM szeretnék meghalni. Szerintem halálra égni, pl egy házban, Valamilyen sav szétmarja a testet, Megfulladni, valamilyen méregben szenvedni, Illetve elvérezni.

Szerinted?

U.I. Nem vagyok semmilyen mániákus pschihopata gyilkos, meg olyan aki örömét leli abban, ha másnak fáj valamilye. És nem, nem unatkozom, nincs sok szabad időm.

2009. okt. 7. 22:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Éhenhalás, mert az tart a legtovább.
2009. okt. 8. 14:38
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
na akkor én meg leírom az ellenpéldát:D megfagyni nem lehet rossz.. max egy ideig fázol, és fáj.. utána lassan kikapcsolsz, elalszol, és véged.. ennyi
2009. okt. 8. 15:29
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Még egy ellenpélda.

Egy pohárnyi víz a szádba, amennyi csak elfér, aztán pisztoly csövét bekapni és meghúzni... Hatásos, "fájdalom mentes" is, de a mi a legjobb hogy látványos :D:D, és kb annyi, mintha lekapcsolnád a villanyt, szóval jó módszer :))

2009. okt. 8. 17:51
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen az égés és a trancsírozás
2009. okt. 26. 19:47
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
áááá az összes nagyon durva egyiket sem még választani sem tudnék!!
2009. okt. 26. 20:23
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

több is van

karóba húzás

máglyahalál

fulladás

szöges ágyra préselés

nyújtópad

2009. okt. 26. 22:39
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, a Pillangó című regényben olvastam a következőt. Egy kegyetlen őrt elfogtak a fegyencek, meztelenül kikötözték egy fához termeszek, vagy valamilyen húsevő hangyák bolya mellé. A bolyba faágat szúrtak, a másik végét a fickóra tették. A hangyák rámásztak és szép lassan elevenen felfalták. Egy hét múlva mentek vissza ránézni, még mindig élt, de a fele húsát már megették róla.

Timur Lenk mongol fejedelem is használta a kivégzésnek ezt a módját, csak ő nyüveket borított az áldozatra, majd szőnyegbe csavarta.

2009. okt. 26. 22:52
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
2009. okt. 26. 23:02
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

otthagynak egy kalodában amig meg nem halsz

[link]

2009. okt. 26. 23:19
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Sok szörnyű van, de nekem a fulladás tűnik legrémisztőbbnek. Aztán ki tudja...
2009. okt. 27. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!