Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerinted melyik a legeslegros...

Szerinted melyik a legeslegroszabb halál?

Figyelt kérdés

Eszem ágában sincs meghalni! És, végülis egyik halál se jó, vagy jobb! De, valyon melyik fájhat nagyon? Csak elgondolkoztam, miben nagyon NEM szeretnék meghalni. Szerintem halálra égni, pl egy házban, Valamilyen sav szétmarja a testet, Megfulladni, valamilyen méregben szenvedni, Illetve elvérezni.

Szerinted?

U.I. Nem vagyok semmilyen mániákus pschihopata gyilkos, meg olyan aki örömét leli abban, ha másnak fáj valamilye. És nem, nem unatkozom, nincs sok szabad időm.

2009. okt. 7. 22:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
az amiket leírtál, az éh,szomjhalál na és igen. szerintem sem túl jó érzés ha mondjuk elkezdené rágni a lábad egy oroszlán.na meg mérgezésben. de amúgy szerintem a legrosszabb a olyan van ha pl. széttrancsíroznak, vagy levágják a bőröd vagy elevenen megnyúznak meg ilyesmi
2009. okt. 7. 23:51
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mindegyik, talán a gyógyszer túladagolás nem lehet vészes,csak szépen elalszol.....
2009. okt. 7. 23:53
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

puruttyán láttam, hogy 16-18 éves gyerekek megöltek 1 hajléktalant, a fejét betörték kalapáccsal, utána csavarhúzóval megszurkálták.

Rettenetes volt, kiabálni már nem tudott a szerencsétlen, csak hörgött.

Olyan kínjai lehettek szegénynek, hogy azt senkinek nem kívánom.

Akit érdekel, ég mindg fent van. Extrém témakör alatt.

De csak erős idegzetűeknek !!!

2009. okt. 7. 23:55
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki annyira vérzik, hogy belehal, az általában eléggé gyors, szóval még ez annyira talán nem is rossz.

Szerintem a legrosszabb lehet a fulladás(akár vízben vagy fojtogatás által vagy élve eltemetve), az élve elégés és az élve megnyúzás/felkoncolás és az agyonverés.

2009. okt. 8. 00:00
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

23:55

Mi a címe? mert olyant nem találok ahol videón kínoznak valakit.

2009. okt. 8. 00:01
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha élve eltemetnek. Én legalább is attól rettegek a legjobban. De amúgy mindegyik rossz, kivéve amelyik olyan hirtelen van, hogy észre sem veszed, vagy ha csak szépen elalszol.
2009. okt. 8. 00:23
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
A Fűrész c. filmben a halál összes brutális formája benne van.Egyiket se szivesen választanám!!Brrr!
2009. okt. 8. 04:45
 18/31 anonim ***** válasza:
66%
Zámbódzsimi zene mellett helókittis gyökérségbe folytanak.
2009. okt. 8. 06:39
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
00:01-es az első oldalon van, és a címe: Kezdetnek egy klasszikus.
2009. okt. 8. 07:37
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
élve eltemetés, vagy ha letépnék herémet és elvéreznék (belegondolni is szörnyű), élve felboncolnának és eggyessével vennék ki a szerveim, ugy, hogy lkáthatnám a nem létfontoságu szervek eltávolítását. fújj, van pár tré halál nem, de ha lehetne, akkor inkább szex közben halnék meg, vagy legalább egy nagy égő jointal a számban.
2009. okt. 8. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!