Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerinted melyik a legeslegros...

Szerinted melyik a legeslegroszabb halál?

Figyelt kérdés

Eszem ágában sincs meghalni! És, végülis egyik halál se jó, vagy jobb! De, valyon melyik fájhat nagyon? Csak elgondolkoztam, miben nagyon NEM szeretnék meghalni. Szerintem halálra égni, pl egy házban, Valamilyen sav szétmarja a testet, Megfulladni, valamilyen méregben szenvedni, Illetve elvérezni.

Szerinted?

U.I. Nem vagyok semmilyen mániákus pschihopata gyilkos, meg olyan aki örömét leli abban, ha másnak fáj valamilye. És nem, nem unatkozom, nincs sok szabad időm.

2009. okt. 7. 22:59
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
95%
Fulladás, egyértelműen. :)
2009. okt. 7. 23:02
 2/31 anonim ***** válasza:
95%
Tűzben elégni, vízben megfulladni, szerintem ez a két legrosszabb!
2009. okt. 7. 23:04
 3/31 anonim ***** válasza:
88%
Az amelyikben meghalsz:) Sztem elegni borzalom!
2009. okt. 7. 23:07
 4/31 anonim ***** válasza:
96%
tűzben elégni, illetve sztem ha élve eltemetnek. Jah, és megfulladni sem szeretnék. Meg mondjuk azt sem venném "jó néven" ha halálra kínoznának... jó, tudom, túl sok filmet nézek...
2009. okt. 7. 23:09
 5/31 anonim válasza:
100%
sztem is borzalmas lehet elevenen elégni. a vízbefullás is elég gyötrelmes lehet.
2009. okt. 7. 23:10
 6/31 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem az se lenne jó, ha valami ragadozó elevenen kezdene el rágcsálni, vagy a magasból zuhanás is sz.r (gondolom ilyet mar mindenki álmodott), mert zuhanás közbe végig tehetetlennek érzed magad.
2009. okt. 7. 23:11
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Hagynak elvérezni vagy nem hagynak aludni, fulladás. De szerintem az alvás megvonás durva lehet :D Jó pár napig szenvedsz az tuti, testi lelki fájdalom minden egyszerre, szerintem ez. :)
2009. okt. 7. 23:17
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha kannibálok megsütnek , elevenen elégni és éhhalál!Ezek szerintem a legrosszabbak :S
2009. okt. 7. 23:20
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
szomjan vagy éhen halni
2009. okt. 7. 23:38
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
A túlgyógyszerezést nem próbálnám ki magamon.
2009. okt. 7. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!