Félek az első csóktól. Félek hogy el rontom. Ezért félek csókolózni. Hogyan kell?
Figyelt kérdés
A barátom 2 évvel idősebb nálam és hát gondolhatjátok hogy akar csókolózni!Meg már mondta is.De én nagyon nagyon nagyon félek hogy elrontom mert én még nem csókolóztam! :(2013. jún. 3. 10:22
1/6 anonim válasza:
Ne aggódj, ne görcsölj,azt nem lehet el rontani!
2/6 anonim válasza:
Ezt nem lehet elrontani:)
Csak rá kell "érezni"
3/6 anonim válasza:
Ha nagyon szeretnéd már te is azt a csókot, csak kapcsolj ki minden mást és add át magad az érzésnek.
Mint ahogy a többiek is írták, ezt nem lehet elrontani.
Egyébként attól ne félj, hogy a barátod mit fog szólni hozzá. Ha már 2 éve kitart melletted és a csókra is türelemmel vár, nem lesz semmi kifogása. :)
4/6 anonim válasza:
Én sem csókolóztam még, de van egy csomó "how to kiss"-es videó fent neten, hát, nemtom, mennyit segít, de valamit hátha:D
5/6 anonim válasza:
3# nem azt mondta, hogy már két éve együtt vannak hanem, hogy 2 évvel idősebb mint ő.
6/6 anonim válasza:
nekem pár napja volt az első csókom :D hirtelen jött, úgyhogy nem tudtam rá felkészülni. Csak csináld azt amit a srác :) én nagyon bénának éreztem magam, de mondta a párom, hogy jó vagyok <3 nem kell félni, nem lehet elrontani!!! ha mégsem érzed az igazinak az első csókot, nyugi majd belejössz!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!