Engedélyem nélkül fölraktak rólam egy képet a napiszar.com-ra . Az oldal szerkeztője nem hajlandó letörölni, pocskondiázó megjegyzéseket kaptam vissza tőle emailben. Hol tudok jogi segítséget kérni? Mit tegyek?
hello
nah nekem hasonló a helyzetem, csak egy kicsit másképp.
szóval arról lenne szó,hogy egy internetes versenyre jelentkeztem és küldtem pár képet az illetékesnek. ezután a google-n láttam viszont a fotoimat, ráadásul a legrosszabbakat és fúj...szóval shit egy helyzet, nah mind1 a lényeg az ,hogy megkértem az illetékeseket,hogy töröljék, ők kedvesen törölteka rendszerből és sorry-t mondtak. emellett a googlen még mindig fenn vannak a fotok....shit helyzet ujra...tudom...tanultam belőle, de a kérédsem mégis az lenne, hogy esetleg nem lehet-e valahogy mégis leszedni azokat? tudom,hogy nem velem fog foglalkozni a google,hogy nekem legyen jo..de azért mégis valami? talán? esetleg? nah?
egy ismerősöm mondta,hogy a google 3 hónaonál tovább nem tárol semmit..ez igaz? ebben nagyon bizom.....i need somebody help....anybody.....help!!!!
u.i.: kíméljetek a "szívás" jellegű levelektől...köszi....én is tudom, magamtól;)
üdv
Normális levélre??? Ehh...ugye ezt te se mondod komolyan??
Fogadok te is ezt írtad:)"Azonnal vegyétek le a képem, mert ez a személyiségi jogaim sérti, és én nem engedtem meg, hogy hozzá nyúljatok a képeimhez. Ha 24 órán belül nem lesz levéve a képem, fel lesztek jelentve!!!
Ugye igazam van?:))
"Sajnos" kutyasz*rt nem tudsz tenni, ha voltál ennyire hülye gyerek, hogy feltedd magad (és lefogadom, nem olyan kép volt, amin nincs mit szégyenkezni) akkor törődj bele szépen! Előttem írta valaki párral ezelőtt, hogy a napisz*r elköltözött amerikai szerverre. Tudod, ott van hogy www.napisz*r.COM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!