Engedélyem nélkül fölraktak rólam egy képet a napiszar.com-ra . Az oldal szerkeztője nem hajlandó letörölni, pocskondiázó megjegyzéseket kaptam vissza tőle emailben. Hol tudok jogi segítséget kérni? Mit tegyek?
sehol, SZAR ügy:)
legközelebb meggondolod, hogy milyen képeket osztasz meg a neten, vagy milyen helyzetbe hagyod magad sodródni ahol esetleg rólad készítenek képet amit felraknak, stb.
tanultál belőle talán, ennyi.
nyugodj bele és muta melyik vagy te:) Csak nem a vőlegényes sertés?:)
A bepereléseddel szerintem kitörölheted a segged, már bocsi :)
Nayár végén pont az ilyen feljelengetések miatt így döntött az oldal! --->
El lehet olvasni :) Úgyhogy b-e-s-z-o-p-t-a-d :)))
nem érsz vele semmit, mivel külföldi szerveren vannak, szal esély sincs elérni őket, de ha ettől jobban érzed magad:)
melyik kép az amit rólad tettek fel?
Jelentsd fel nyugodtan, semmi értelme.
1. Ha valamit felraksz a világhálóra, beleegyezel, hogy szabadon felhasználható. Ez minden közösségi oldal nyilatkozatában benne van.
2. Külföldi szerveren vannak.
3. Meg is érdemled! Mindenki ezt mondja, hogy ok nélkül rakták fel - érdekes módon én még sosem láttam olyan képet, aminek ne lenne ott helye. Pedig régóta látogatom. :D
Azt sem tudjuk mit írt neked a szerkesztő!
Másold be, hogy miről van szó!
amúgy ha te vagy a ramsteinlady akinek a vőlegénye v kije írt be, akkor az mindennek nevezhető ,csak normálisnak nem.
Így kezdi a levelet, hogy "tisztelt oldal szerkeztője.", hát nokomment:) folytathatnám még:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!