egy óvónő 6 órát dolgozhat
olyan helyeken, ahol van pénz rá, ott van egy óvónő reggel 7től 1ig (vagy ahogy az igények diktálják) egy meg déltől 6ig, vagy ilyesmi, szintén helye válogatja
ahol nem tudják ezt megengedni, ott próbálnak spórolni az emberrel, de hivatalosan az óvónő 6 órát dolgozhat
Egy óvónő heti 40 órát dolgozik. Ebből 32 a heti kötelező óraszám, amit mindenképpen a csoportban kell tölteni. Ez 4 x 6 és fél órát + 1x 6 órát jelent.
A többi idő az otthoni készülés, eszközkészítés, teremdíszítés, ünnepélyek, kirándulások, papírmunkára fordított időből tevődik össze.
Óvónő vagyok. Egyszer kiszámoltam, hogy a heti 32 + 8 órám, tulajdonképpen 50 fölött van : )
5-ös válaszolónak: alvásidőben is meg lehet csinálni egy-két dolgot természetesen akkor, amikor már elaltattuk a gyerekeket. OFF: Jól altatni művészet.
Természetesen a lelkiismeretes készülésre/megfigyelések rögzítésére, eszközök készítésére ez nem elegendő.
Az óvónő természetesen nem alszik.
Szerintem ez teljes embert igénylő munka, hogy ne mondjam-hivatás, amit éppen elég nehéz a családi élettel összeegyeztetni...szerintem nagyon-nagyon nehéz lehet e mellett még egyéb munkát is vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!