Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy óvónő hány órát dolgozik...

Egy óvónő hány órát dolgozik egy nap?

Figyelt kérdés

2013. máj. 29. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
KEVESET. Sajnos papíron a mi óvodánk 6:30- 16: 30 ig van nyitva a gyakorlatban viszont 15:30 kor elhúz mindenki. De van egy rossz hírem az iskola is ugyanez. Épp ez ügyben nézegetek itt. Az utolsó 2 hétben meg sem tudom számolni hányszor kell elhozni előbb a gyereket illetve be sem vinni. Bocsi vagy nem ilyesmi miatt kérdezted?
2013. máj. 29. 17:02
 2/7 anonim ***** válasza:

egy óvónő 6 órát dolgozhat

olyan helyeken, ahol van pénz rá, ott van egy óvónő reggel 7től 1ig (vagy ahogy az igények diktálják) egy meg déltől 6ig, vagy ilyesmi, szintén helye válogatja

ahol nem tudják ezt megengedni, ott próbálnak spórolni az emberrel, de hivatalosan az óvónő 6 órát dolgozhat

2013. máj. 29. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy óvónő heti 40 órát dolgozik. Ebből 32 a heti kötelező óraszám, amit mindenképpen a csoportban kell tölteni. Ez 4 x 6 és fél órát + 1x 6 órát jelent.

A többi idő az otthoni készülés, eszközkészítés, teremdíszítés, ünnepélyek, kirándulások, papírmunkára fordított időből tevődik össze.

Óvónő vagyok. Egyszer kiszámoltam, hogy a heti 32 + 8 órám, tulajdonképpen 50 fölött van : )

2013. máj. 30. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
és ha jól sejtem ezt az 50+ órát úgy fizetik, mintha 30 lenne:D
2013. máj. 30. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Alvásidőben mit csinál az óvónéni alszik? Vagy az nincs az óraszámában? Nálunk akkor van a készülődés.
2013. máj. 30. 19:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért krédeztem mert óvodapedagógiára jelentkeztem. Tervezgetem a jövőmet és felmerült az a gondolat a fejemben,hogy esetleg ha óvónő leszek,mellette csinálhatnék valami mást is fizetés kiegészítés képpen. Kötetlen dolgokra gondoltam mint pl kozmetikus,manikűrös stb. De akkor ezt verjem is ki a fejemből?
2013. máj. 30. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:

5-ös válaszolónak: alvásidőben is meg lehet csinálni egy-két dolgot természetesen akkor, amikor már elaltattuk a gyerekeket. OFF: Jól altatni művészet.

Természetesen a lelkiismeretes készülésre/megfigyelések rögzítésére, eszközök készítésére ez nem elegendő.

Az óvónő természetesen nem alszik.

Szerintem ez teljes embert igénylő munka, hogy ne mondjam-hivatás, amit éppen elég nehéz a családi élettel összeegyeztetni...szerintem nagyon-nagyon nehéz lehet e mellett még egyéb munkát is vállalni.

2013. máj. 31. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!