Ha valaki fotóriporterként dolgozik egy újságnál pl akkor annak milyen papírjai vannak?
Figyelt kérdés
Milyen végzettség kell hozzá?2013. máj. 5. 12:53
1/2 anonim válasza:
Minimum egy fotóriporteri (OKJ, fotóriporter), előny ha van hozzá újságírói (OKJ, Újságíró I.). Egy korábbi kérdésben valaki szerint elég ha tudsz fényképezni és van kapcsolat aki által bekerülsz, de szerintem a hivatalos út a biztos, aminek végzettség az előfeltétele.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Utóbbi időben mindenki azt mondja, hogy szerintük nekem az jó lenne mert tehetséges vagyok sokak szerint. Jelenleg gazd.info. után leskelődök mert a suliba tudod azt kezdtem el.És ha valamit elkezdek akkor azt szeretem befejezni. De ez olyan szinten van, hogy igazgatónk azt mondta, hogy ő engem nem akar elengedni mert nem lesz aki képeket csinál.
Tudom, hogy végzettséggel is nehéz a fotóriporter szakmába elhelyezkedni. Meg, hogy a végzettség mellett kell az ismeretség de ez mindenhol úgy van. És azzal is tisztába vagyok, hogy ha ezt választom akkor az nagyon hosszú őt lesz mire neves fotós leszek.
2013. máj. 5. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!