Kellenek mindenképpen az előző munkahely papírjai, ha új munkahelyre megyek?
Figyelt kérdés
Jártas valaki munkaügyben? Elkövettem egy hibát: van egy munkahelyem, ahol próbaidőmet kezdtem meg, de nagyon nem tetszett, mert nem igazán emberbarát a főnököm, meg a munka se olyan, mint képzeltem. Második napomra így már nem mentem be, nagyon hajnalban kezdtem volna, így nem is szóltam be előtte, hogy nem megyek, meg nem volt „pofám” utána se a telefonáláshoz. Egy hét után feltűnt nekik, hogy nem járok be, pont ki volt kapcsolva a telefonom, mikor bekapcsoltam, akkor láttam, hogy vagy 11 nem fogadott hívásom volt tőlük. Vagy azért, hogy miért nem voltam, vagy már közölni akarták, hogy viszontlátásra, nem kérnek belőlem többet. Az a kérdésem, hogy ha közben keresek már munkát, akkor oda felvehetnek az előző munkahely papírjai nélkül? (tb kiskönyv meg ilyenek) Tudom, hogy gyerekes megoldás, hogy menekülök a probléma elől, de ha bemennék, úgy leordítana a volt főnököm, hogy annál megalázóbbat nem igazán tudnék perpill elképzelni.2011. nov. 28. 23:58
1/3 anonim válasza:
Mindenképpen kellenek a papírok amit esetleg leadtál az előző munkahelyednél.Bár nem tudom mit problémázol ezel,mert próbaidő alatt te is bármikor mindenfajta indoklás nélkül abbahagyhatod a melódat.
Tessék szépen felhívni őket,és kérd meg,hogy postázzák el neked az összes papírjaidat vagy adjanak egy időpontot amikor bemehetsz a papírjaidért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!