Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az Milyen már, hogy van egy...

Az Milyen már, hogy van egy 25 éves pasi és 7 éve nem dolgozik és a szüleinél lakik?

Figyelt kérdés
Meg ismertem egy 25 éves pasit,nem dolgozik meg semmi csak fekszik egész nap 7 éve nem dolgozik nem is akar.és a szüleinél lakik én 21 éves nő vagyok,és van munkám 3 éve és lakásom,az a gáz,hogy ez a fiú szerelmes belém,és az unalmába nem tud mint csinálni,mindig meg kér hogy vegyen neki sört de én hülye sosem tudok nemet mondani,meg mindig kérdezi tőlem,hogy jövő héttől akkor együtt lakunk,azt szeretné hogy én hozzam el,de igy hogy ő nem dolgozik,én tartsam el,de mindig mondja,hogy majd megy dolgozni.. de nem fog tudom.. de le építeni meg nem tudom,szerintetek??
2013. máj. 20. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom elitélni, hogy ő igy él, mert ha jó neki akkor az ő dolga, ártani nem ért vele.

Ez egyedül neked gond, mert világéletedben azt hallottad, hogy egy pasi legyen ambiciózus, lehessen rá felnézni, satöbbi. De a helyzet az, hogy lehet másképpen is élni, de ezt a t9bbség gyomra nem veszi be, ahogy te sem. Szóval inkább keress olyat, aki jó fogaskerék a társadalom gépezetében, és az ismerőseid előtt is felvállalhatsz. Mert az ember nem magának választ párt, hanem a környezetének is. Te sem vagy kivétel.

2013. máj. 20. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért azt is megnézném, hogy milyen munkád, lakásod lehet ha 18 évesen abbahagytad a tanulást...
2013. máj. 20. 16:17
 3/5 A kérdező kommentje:
úgy,hogy előre hozott érettségit tettem le,ja és Külföldön dolgozom.. ráadásul egy irodába.. na ennyi és ne itélj el még nem jártad végig az utam..
2013. máj. 20. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:
sejtettem, hogy az én irásom nem fog eljutni az agyadig
2013. máj. 20. 16:27
 5/5 anonim válasza:
Szerintem szánalmas..de ha neki így jó akkor csók a családnak. :D
2013. máj. 20. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!