Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha 16 (lassan 17 )...

Nagyon gáz ha 16 (lassan 17 ) évesen még mindig nincs szinte semmi csak 75/b-s mellem?

Figyelt kérdés
hiába várok és várok... valahogy úgy érzem ez így marad már :(

2013. máj. 28. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

75/B egy átlagos méret. Nem kicsi és nem szinte semmi. A szinte semmi mell az AA, és nagyon sok lánynak és felnőtt nőnek (nem 16-17 évesek) olyan van csak, mégsem nyavalyog.

Neked még nőhet pár évig.

2013. máj. 29. 22:48
 12/14 anonim ***** válasza:

"de a pasimat körbeveszik a nagymellű lányok osztálytársak,haverok, helyben lakók... és szerintem vágyik rá csak nekem nem meri megmondani ... :S"

Ne kombinálj! Lehet pont hogy a töke tele van már a sok "tőgyös" csajjal körülötte! :)

2013. máj. 30. 08:29
 13/14 A kérdező kommentje:
hehe aranyosak vagytok köszönök minden választ most már kicsit magabiztosabb vagyok :)
2013. jún. 3. 19:52
 14/14 anonim válasza:
szeretem a melleket a kicsiket is nem a mell számomra a legfontosabb pl én meg a nagyot nem szeretem csak azért én pl tuti nem csalnék meg soha nőt mert neky kisebb van mint másnak ez hülyeség am is a legfontosabb a belső legalábbis számomra szerintem külsőre az arc az első akinek nem az számomra fura hiszen a többit azért lehet alakítani pl: ha valaki ducibb akk ráedz ha valaki vékony többet eszik de az arcon lényegesen nem tud az ember változtatni csak műtétel de pl: nekem többet érne 1 átlagos kis mellű nő aki képes igazából szeretni ragaszkodik stb mint 10000 átlagos gondolkodású nő
2013. aug. 3. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!