11/17 A kérdező kommentje:
Nem baj en igy is elvezem ! :) az ismertetok meg SZERINTEM nem jok mert alltalaban csak az elso reszt irjak le rovidebb animeknel.. :) es egyaltalan nem folosleges megnezni attol h tom a veget .. Ez most olyan h folosleges megneznem egy olyan filmet vagy animet amit mar lattam mert tudom a veget.. :))
2013. jún. 5. 17:58
12/17 anonim válasza:
Hát te nagyon fordítva vagy összerakva , ennyi erővel miért nézed egyátalán ? Megkérdezed miről szólt azt jó napot ...
Pont az a lényege hogy csak az elejét írja le azért ISMERTETŐ
13/17 anonim válasza:
Nyugi előző, törődj bele, hogy így szereti. Mindig vannak különc emberek, úgysem fogod megérteni.
14/17 A kérdező kommentje:
Az meg lehet .. :) pont az elmondas alapjan dontom el h megneznem-e vagy sem .. Sztem ezert nem eleg reszletesek az ismertetok mert nem tom az alapjan eldonteni.. Igy elofordul h amibe belekezdtem az nem tetszett.. :)
2013. jún. 5. 20:20
15/17 A kérdező kommentje:
Haat azert kuloncnek nem tartom magam O.o mert lennek az ? Csak mert maskepp kezdek el egy filmet vagy ilyesmit nezni?! :D :)
2013. jún. 5. 20:23
16/17 anonim válasza:
Ebben a témában különcebb, mint a többi ember, nem mindenben.
17/17 A kérdező kommentje:
Ertem :)) haat azert biztos vannak meg akik ilyenek :)
2013. jún. 5. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!