2/17 anonim válasza:
Igen , nem fogunk spoilerezni , jó anime nézd végig ha érdekel.
3/17 anonim válasza:
Még csak nem is hosszú anime. Mi értelme itt kérdezni? Én egy huzamban néztem végig.
Hidd el, megéri végignézni.
5/17 anonim válasza:
A kérdésre kéne válaszolni, nem tudom hogy ki az aki annyira meg akarja tudni hogy mi lesz egy anime végén de nagyon elborult lehet...
szóval:
***************SPOILER**********************
A kérdés összetett mert Gasai Yuno már egyszer nyert egy túlélőjátékot, de Amano Yukiteru fog istenné vállni, a legvégén
6/17 anonim válasza:
De minek spoilerezed le neki ? Pont ettől lessz izgalmas hogy nem tudja , meg mondtuk megéri megnézni .. nem írt rá semmit..
Áh ember milyen pofátalnok vannak mostanság .. remélem büszke vagy magadra ..
7/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! végülis igazatok van, de így is úgy is végignéztem volna ! csak jobban szeretem, ha tudom mi a vége :) ennyi az egész ! de köszönöm ! :)
2013. jún. 5. 01:17
8/17 anonim válasza:
"csak jobban szeretem, ha tudom mi a vége "
Akkor minek nézed egyátalán végig ?
9/17 A kérdező kommentje:
Haat en ugy szeretem ha tudom h mire szamithatok ! :) de mindig vegig nezem .. Igazabol nem tom h miert szeretem jobban de ez igy van es kesz. :) de ha nem tetszik az se baj engem nem zavar ha meg csak nem erted h miert nezem igy akk annyi a valaszom h egyszeruen szeretem tudni a veget elore es termeszetesen azt meg megnezem h mert is lesz a vege az ami.. :)
2013. jún. 5. 16:15
10/17 anonim válasza:
Akkor lényegében tök feleslegesen nézed végig ha már tudod mia vége .. ráadásul a csávó le spoilerezte még a csavart is ..Elolvasod az ismertetőjét , már tudod mire számíthatsz ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!