Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Évának van esélye megnyerni a...

Évának van esélye megnyerni a játékot! Szerintetek is?

Figyelt kérdés

A VV1be is állandóan a Szabolcsot akarták kint látni,és mégis mindig visszajutott. Meg mindenki azt hitte h a Majka fogja megnyerni,és mégsem.

Most is mindenki azt akarja h Éva menjen ki,és mindenki arra tippel h Alekosz fogja megnyerni.

2011. márc. 7. 10:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem hiszem Szabolcsot nem utálták ennyien,

Béci Alekosz Éva döntőben így lenne szerintem a %

Éva 15 Alekosz 45 Béci 40

2011. márc. 7. 11:11
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ma már más a helyzet, mint a VV1-ben volt.

Éva eddig csak esélytelenek ellen nyert, komoly ellenfél ellen eddig még egyszer sem mérettetett meg, mert hát Leonak se volt sok esélye, és Ildi is elég gyenge versenyző volt. Ha Szandika őt választja szerdán, meglepődnék ha nem Éva menne vissza. Csak a vak nem látja, hogy Szandika valójában kinn akar menni a villából. Meglepődnék ha mást vinne.

2011. márc. 7. 11:25
 3/13 A kérdező kommentje:
De annak idején Szabi is a gyenge emberekkel ment párbajozni,mert játékba akart maradni. Sztem így kell ezt csinálni. A leggyengébbel kimenni,és akkor van esélyem visszamenni
2011. márc. 7. 11:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs eselye Evanak megnyerni a jatekot,benne lessz a dontoben de nem o fog nyerni.
2011. márc. 7. 11:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha Szabolcsot vesszük alapul, akkor Laci fogja megnyerni, vagy Jerzy!:O
2011. márc. 7. 11:51
 6/13 A kérdező kommentje:
Ők még egyszer sem voltak párbajozni,és a többiek se akarják őket küldeni állandóan. Elárulod h miért gondolod így,utolsó?
2011. márc. 7. 11:54
 7/13 anonim ***** válasza:
A legjellegtelenebb figura volt mind közül!
2011. márc. 7. 12:01
 8/13 tetris ***** válasza:
Sztem a döntőben az Éva az Alekosszal fog párbajozni majd a végén.
2011. márc. 7. 12:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Tegyuk fel van Alekosz csapata Beci csapata ellen.

Alekosz drukkerek mar csak azert is szavazni fognak Evara hogy a masik csapatbol kiessenek az emberek.

Ez mehet igy a dontoig de nem kerdes hogy egy Alekosz fann kire fog szavazni egy Eva Alekosz dontoben.

2011. márc. 7. 12:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Áh. Évának esélye nincs egy Alekosz vagy Béci ellen, azért ezt lássuk be.

Annak idején Szabolcs nem volt ilyen közutálat tárgya mint most Éva.

Amúgy meg Éva ha eljut a döntőig az az Alek tábora miatt van, mert ők mellette vannak, de értelem szerűen egy párbajon, mindenki az abszolut kedvence mellé állna.

A VV4-t Alek, Béci vagy Anikó nyeri.

Jerzy hamarosan kiesik, Szandika most, LAci pedig hát nem tudom, akinek van egy csepp esze az nem adja egy olyannak a fődíjat, aki amúgy is milliomos. Gigi tök uncsi szal ő is repül nemsokára szerintem.

Éva szerintem 3.-4. lesz

2011. márc. 7. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!