Miből van eleged?
Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 14:17
1/9 anonim válasza:
1 forintosokból.
senki nem akarja elfogadni.
2/9 anonim válasza:
Az ügyintézők bunkóságából és közönyösségéből. (én egy vidám természetű, normális embernek tartom magam, de ha telefonálok egy intézménybe, vagy elmegyünk valamit intézni, borzasztó elkeserítő látni, hogy nemhogy segítenének, netán kedvesen, még majdhogynem lehányják az embert, hogy egyáltalán él).
3/9 anonim válasza:
ιgαzѕágтαℓαηѕágвóℓ, α ѕzємéт, ηαgукéρű ємвєяєквőℓ, αкιк ηєм ¢ѕιηáℓηαк ѕєммιт, мégιѕ őк α ℓєgѕzєяєη¢ѕéѕєввєк, éѕ ѕzzáмυкяα α ℓєgкöηηуєвв αz éℓєт... ƒσℓутαтнαтηáм.
4/9 anonim válasza:
Az ilyen msn-es majmokból, mint aki előttem van.
5/9 anonim válasza:
Házimunkából!!!!!!!!!!!!jo lenne csak egy napig semmit nem csinálni.:).De két pici babával,lehetetlen:).
7/9 anonim válasza:
abból,h állandóan fája fejem és az orvosok azt mondják semmi bajom
8/9 anonim válasza:
Fejfájósnak üzenem, én is így jártam. Évekig semmi... aztán valaki felvilágosított, hogy kevés a napi fél liter folyadék, amit fogyasztok. Azóta nem fájt a fejem.. :)
Elnézést az off-ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!