Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi jó a stresszre, idegességre?

Mi jó a stresszre, idegességre?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat streszelek, idegeskedek és nem tudom mit csináljak ez ellen...

Ez a sok idegesség meg minden amugy attól van hogy egy fiút próbálok elfelejteni de ha látom vagy beszélnek róla vagy bármi ideges leszek vagy ha csak meglátom várom hogy elmenjen eltűnjön már.. Na meg van Facebookon is hogy ott is szoktunk beszélni de ugy hogy általában sosem vagyunk fent egyszerre így ha írok neki ő nincs fent ha ő ír akkor meg én nem szoktam fent lenni és már ha van üzenetem meg sem merem nézni mert az jár a fejemben hogy na megint ő írt... És van hogy ő is ír amikor idegeskedek hogy ki írhatott.. Volt már hogy egyszerre voltunk fent és akkor írt akkor el sem akartam olvasni de csak elolvastam de akkor is ideges voltam hogy mit írhatott vajon...

Ehhez kérnék segítséget hogy mit csináljak hogy ne legyek ideges, stresszes mindíg?

2013. máj. 25. 14:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!