Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 13 éves lánynak lehet szedni...

Problem3girl kérdése:

13 éves lánynak lehet szedni valami gyógyszert idegességre?

Figyelt kérdés
Depressziós vagyok de nem ,nem szerelmi bánatom van!Nem vagyok normális ,fél perc alatt úgy dühbe tudok jönni ,hogy ha lehetne verekednem akkor tuti ,hogy már egy páran meghaltak volna.

2013. jan. 13. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

Az ilyen fajta gyógyszerek többet ártanak, mint használnak. Az ember képes saját magát is meggyógyítania, mindenféle gyógyszerek nélkül. NE szedj gyógyszert semmire sem.

Én ezt ajánlom.

2013. jan. 13. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
15%

Kicsit inkább hisztis vagy .Ilyenkor 2 nagy pofon helyre zökkentene mindjárt.Ez lenne a gyógyszer az idegességre .

Szóval azt kellene veled is ,amit másnak gondolsz

Leirtad a gyógyszert saját magadnak .

2013. jan. 13. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Dr. Zacher Gábor semmiféle nyugtatót nem javasol senkinek. Én nem vagyok orvos, de amiket érvként felhoz, azt a magam eszével el tudom fogadni. Minden gyógyszer kemikália, méreg. Számos olyan szervi betegség van, amelyet a nyugati orvoslás nem tud gyógyítani nélkülük.

A lélek betegségei nem ide tartoznak. A rossz kedv, a depresszió, bánat, szomorúság, idegesség, stressz, nevezzük bárminek okát kell megszüntetni, oldani, pozitív életszemléletre törekedni.

2013. jan. 13. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Inkább járj el sportolni. /válasz küzdősportot+ fuss rendszeresen önállóan is/ Hidd el sokkal jobban jársz mint gyógyszerrel.

Én is olyan vagyok, hogy nehéz esett vagyok, meg néha szar napom van. De nagyon sokat segít.

2013. jan. 13. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Xanax...
2013. jan. 14. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!