Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményed Herbyről?

Mi a véleményed Herbyről?

Figyelt kérdés

2013. máj. 24. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmi.
2013. máj. 24. 19:31
 2/8 anonim válasza:
100%
Én szeretem a videóit lehet rajtuk nevetni bár a mostaniakon nem nagyon
2013. máj. 25. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

100k előtt, kicsit ellentmondásos dolgokat mond, de jó fej, lehet rajta nevetni.

100k után, egy beképzelt p*cs, aki mindenkivel csak vitázni akar.

2013. jún. 4. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ő a legjobb magyar YouTube-os
2013. júl. 19. 01:27
 5/8 anonim ***** válasza:
40%

Hát személyesen nem ismerem, de mikor ö mondta hogy aki akkar valamit írjon az email címre, erre fell el se olvasta.

Akkartam vele közös videót! Mindenkit lenézz , utána a kifogásokat tolja hogy szarkazmus volt. Most Döntse már el mit akkarok + le íratkoztam róla meguntam a hülyeségeit!

Szóval ha a gyerekek a célközönsége akkor legyen vellük kedvesebb. Ez olyan mintha a boltban az eladó mindenek lehordaná a vevőit!

2013. szept. 4. 11:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért csinálna pont veled közös videót utolsó? Pont a kis gyökér gyerekek gondolkodnak így, hogy 100k feliratkozóból pont veled fog... Ezt úgy írom, hogy már én is leiratkoztam róla, de nagy eséllyel a magadfajta miatt lett olyan amilyen.
2013. szept. 4. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:
-.-" Én 20 éves vagyok, nem egy kis nokkedli aki már dolgozzik + de védd csak azt a alkololistát! Akkor nőjjetek össze. Pont az ilyen éjjel nappap Budapest Imádok miatt tart itt az ország!
2013. szept. 6. 15:22
 8/8 anonim ***** válasza:

20 éves vagy és fel sem fogtad hogy már én sem szeretem egy jó ideje?

20 éves vagy és azt hiszed, hogy pont veled kellett volna csinálnia videót? Minek?? Ki vagy te? Ki kíváncsi rád?? Kinek képzeled magad, hogy több tízezer ember közül pont ki kellett volna választania és videót csinálnia veled?

Nem azzal van a gondom, hogy ne, bírod Herbyt, ahogy írtam, már egy jó ideje én sem ,hanem hogy ilyen gyökérségeken vagy felháborodva, hogy nem csinál veled videót...

2013. szept. 6. 16:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!